"Keramika Jovanović" misli na sve dame

"Keramika Jovanović" misli na sve dame

Dolaskom lepših vremenskih prilika, spontano ili po navici, počinjemo da razmišljamo o preuređenju životnog, a možda i poslovnog prostora. Ukoliko ste tek u fazi stvaranja sopstvenog "krova nad glavom" onda je za vas ovo više nego idealna prilika da za svoje novo kupatilo obezbedite kvalitetne elemente, uz velike uštede.

Kako su dame naši najverniji pratioci na društvenim mrežama i najčešće su upravo one te koje uzimaju značajnu ulogu prilikom odabira keramičkih pločica i elemenata za kupatilo – ove godine organizujemo prazničnu akciju posvećenu pripadnicama lepšeg i nežnijeg pola.

Akcija će se odnositi na artikle sopstvenog brenda u segmetnu kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana. Naši kupci će u toku dva radna dana, 8. i 9. marta, imati priliku da prilikom kupovine akcijskih artikala ostvare popust od čak 25%. Artikli koji su već sniženi neće biti deo akcijskog popusta.


Savetujemo da se pre postavke novih elemenata u kupatilu urade osnovne pripreme i precizno premeravanje. Ukoliko u kupatilo po prvi put postavljate tuš kabinu napominjemo da je veoma važno i svakako neophodno da se uradi adekvatna hidroizolacija na mestu postavke, ali i na zidovima i oko ventila, usponskog tuša i same baterije. Na sajtu "Keramike Jovanović", u okviru opcije Prodajni program, možete pogledati kompletan asortiman akcijskih i ostalih artikala iz ponude. Kod skoro svakog modela kupatilskog nameštaja je prikazana i šema sa dimenzijama, a kod paravana i tuš kabina su jasno navedene dimenzije u kojima se mogu pronaći i koje su boje stakla. Napominjemo da su sva stakla naših kabina i paravana kaljena, a debljine od 4mm (kod jeftinijih modela) do 8mm.


Zaposleni u salonu su vam takođe na raspolaganju za sve dodatne informacije i zaista mogu mnogo pomoći kod konačne odluke. Pored toga, svim svojim kupcima pružamo uslugu izrade besplatnog 3D projekta.

Još jedna povoljnost prilikom kupovine je plaćanje na odloženo do 12 mesečnih rata i to: putem administrativne zabrane i čekovima građana bez kamate, zatim preko PIO fonda, kao i kreditnim karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata.


 

Promotivni tekst

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan