KIDS CINESTAR: Novi Sad prvi u Srbiji dobija specijalizovani bioskop za decu

KIDS CINESTAR: Novi Sad prvi u Srbiji dobija specijalizovani bioskop za decu

Novi koncept dečje bioskopske dvorane s toboganom i didaktičkim igrama biće uskoro otvoren u u CineStaru 4DX u Tržnom centru Big u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopštenju, Kids CineStar je bioskopska sala koja je u potpunosti dizajnirana i prilagođena deci.

- Mislilo se na sve, od velikog tobogana, kojim se deca spuštaju u bazen s lopticama, didaktičkih igara, vreća za sedenje do drugih, na prvi pogled, manje vidljivih, ali jednako važnih elemenata – javljaju iz CineStara.

Kids CineStar sala, najavljuje se, imaće 48 kožnih udobnih sedišta sa držačima za piće i u potpunosti će biti child friendly, s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamama. Igranje u sali predviđeno je u periodu od 20 minuta pre početka filma. U prostoru za igru koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene, kažu iz CineStara.

- Filmska avantura u Kids CineStar dvorani počinje igrom. CineStar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine termina i porodičnih vikenda, do najnovije kartice Family Club koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice itd. Ideja s Kids dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih. Očekujemo jako puno upita za proslave rođendana u ovoj dvorani. Ovo je potpuno novi koncept koji smo razvili i prvo ćemo ga predstaviti u Srbiji, ali i u regiji. Nije zanemarljiva i blizina predivnog kafe bara odmah ispred dvorane, kao i toaletnog prostora, a sve je to nadohvat ruke, da roditeljima bude lakše – kaže Zoran Savić, direktor CineStar Cinemas Srbija.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan