KIDS FOR KIDS: Humanitarna akcija za decu ulice u "Američkom kutku"

KIDS FOR KIDS: Humanitarna akcija za decu ulice u "Američkom kutku"

Humanitarno druženje pod nazivom "Kids for kids" održaće se u nedelju, 18. decembra (16h) u novosadskom "Američkom kutku" (Petra Drapšina 3).

Kako se navodi u pozivu, igre na ovoj humanitarnoj akciji biće namenjene deci od 5 do 10 godina, ali mogu im se pridružiti i svi Novosađani koji žele da doprinesu da i deca ulice dobiju poklon.

Program će trajati do 18 časova, a vodiće ga bivši učesnici FLEX programa, koji su proveli godinu dana u SAD i koji su deo alumni kluba "Američkog kutka Novi Sad". 

Ova akcija alumni kluba podržana je od strane Američkog saveta za međunarodno obrazovanje, FLEX programa i ECA (Educational and Cultural Affairs of the US Department of State).

- Deco, dođite da se družite sa nama i zabavljate uz zanimljive igre i pesme na engleskom jeziku! Ulaznica za ovu žurku je slatkiš, igračka ili školski pribor, a sve to prikupljamo za Svratište za decu ulice u Novom Sadu – poručuju iz "Američkog kutka".

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

maturanti jkp novosadska toplana sahrane novosadska policija elektrovojvodina bebe RHMZ servisne informacije Republički hidrometeorološki zavod bez vode betanija novorođenčad gradsko groblje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Spens JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad horoskop bez struje vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište servisne informacije novi sad isključenja struje jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza isključenje vode novosađani