Klasična muzika za trudnice i bebe u četvrtak u "Američkom kutku"

Klasična muzika za trudnice i bebe u četvrtak u "Američkom kutku"

Jeste li znali da je čulo sluha prvo koje se "budi" kod fetusa​ i da ​beba ve​ć​ od 18. nedelje može da ​č​uje zvuke van materice​?

Zasnovano na istraživanjima prenatalnog razvoja u saradnji sa fondacijom "Mens muzika" 19. maja u 11 časova u "Američkom kutku" održaće se ​prezentacija i koncert "Klasična muzika za trudnice i bebe".

​Cilj ovog programa je popularizacija ideje da bebe treba izlagati zvucima žive klasične muzike u što ranijem uzrastu, po mogućnosti još pre rođenja, jer ona povoljno utiče na formiranje osobina njihove kasnije ličnosti.

Na prezentaciji će govoriti gospođa Gordana Gradinac, predstavnica fondacije "Mens muzika", a muzički deo programa upotpuniće profesorka Mina Momčilović izvođenjem kompozicija na harfi i gudački kvartet studenata s novosadske Akademije umetnosti.

Nakon programa uslediće diskusija.

Prijave za ovaj program su obavezne i to putem sledećeg linka: http://goo.gl/forms/uOKgDj1GDp.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Kać klinika za ginekologiju i akušerstvo Isključenje struje servisne informacije novorođenčad Vreme u Novom Sadu štrand Elektrodistribucija Novi Sad JGSP "Novi Sad" servisne informacije novi sad isključenja struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija RHMZ JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Srbiji sahrane novosađani raspored sahrana i ispraćaja bez struje isključenje vode vremenska prognoza novi sad jkp lisje raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište Hitna pomoć Republički hidrometeorološki zavod betanija elektrovojvodina bebe bez vode