Klinci s Limana prodavali limunadu i novac donirali Nurdoru, akcija se nastavlja i narednih dana

Klinci s Limana prodavali limunadu i novac donirali Nurdoru, akcija se nastavlja i narednih dana

Desetak klinceza i klinaca s Limana 3 već nekoliko dana u blizini osnovne škole "Žarko Zrenjanin" prodaju limunadu, đumbirladu, sok od nane, hladan čaj i keksiće, a novac koji zarade doniraju Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR)

Suma koju su skupili je još pre dva dana premašila 30.000 dinara, a kako je na svom Fejsbuk profilu najavio roditelj jedne od humanih devojčica, akcija se nastavlja i u narednim danima a svi Novosađani su pozvani da se osveže i pomognu deci oboleloj od raka.

Danas su se najavili i iz Udruženja roditelja dece sa autizmom "Svoj svet" sa željom da se uključe u akciju i doniraju malim Limancima veliku količinu limuna, za njihove limunade. Podržimo našu decu svakog dana od 18 do 21h, kod škole "Žarko Zrenjanin", na Bulevaru Despota Stefana – dodao je Aleksandar Reljić koji je za portal Moj Novi Sad dodao da deca svako veče, pre zatvaranja pošte, popunjavaju uplatnicu i novac odmah uplaćuju Nurdoru a zatim te uplatnice kače na svoj štand, tako da zaslužuju sve pohvale i za transparentnost.


Iz Nurdora pozdravljaju ovu humanu akciju, oni su mladim LImankama i Limancima podelili reklamni materijal udruženja, a iskazali su i veliku  zahvalnost.   

Hvala vam, mladi ljudi velikog srca, na primeru koji ste nam svima pokazali! Hvala vašim roditeljima, koji su vas podrzali i svima koji su degustirali vaše slatke napitke. Sa takvom omladinom je najlepše – piše na Nurodorovoj stranici.

Pogledajte šta su  deca rekla o svom gestu – kako je to sve počelo i zašto je đumbirlada postala "specijalitet kuće".

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Milan

  pre 1387 dana i 13 sati

  Bravo, mali ljudi. Vi ste odrasli, a odrasli su deca.

  Oceni komentar:
  0
  5