KLISA: Nova okretnica autobuske linije broj 1

KLISA: Nova okretnica autobuske linije broj 1

Kako javljaju iz JGSP "Novi Sad", u saobraćaj je puštena nova okretnica linije broj 1 na Klisi, izgrađena u produžetku Proleterske ulice.

Izmenom okretanja autobusa došlo je i do izmene trase linije 1 na Klisi, tako da autobusi od 29. jula 2016. godine saobraćaju na sledeći način:

- okretnica "Štrand", Fruškogorska ulica, Bulevar cara Lazara, Stražilovska, Ulica Žarka Zrenjanina, Bulevar Mihajla Pupina, Uspenska, Ulica Jovana Subotića, Kisačka, Sentandrejski put, Proleterska ulica (Dr Mirka Stojakovića).

Do izgradnje nove okretnice došlo je zbog toga što je na mestu okretanja linije broj 1 (Liman 1 - Centar - Klisa "zatvor") izgrađen priključak sa Bulevarom Evrope, čime je onemogućeno okretanje i saobraćanje autobusa.

U saradnji sa Gradskom upravom za saobraćaj i puteve i JP Zavod za izgradnju grada Novog Sada izgrađena je nova okretnica u Proleterskoj ulici, sa druge strane Bulevara Evrope (naselje Gornje livade). Bezbedan prelazak autobusa JGSP "Novi Sad" preko Bulevara Evrope obezbeđuje semafor koji je postavljen na pomenutoj lokaciji, kaže se na kraju saopštenja ovog gradskog predzeća.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan