Klisani traže uvođenje noćnih polazaka gradskog prevoza

Klisani traže uvođenje noćnih polazaka gradskog prevoza

Građani su i danas, kao i svake prve srede u mesecu, imali priliku da neposredno iznesu svoje predstavke i predloge pred Komisijom, a članovi Komisije su razmatrali i predstavke pristigle pismenim putem, kao i odgovore od nadležnih službi i institucija na ranije podnete predstavke.

U ime mladih, kako se u predstavci navodi, kojih na teritoriji  „Slana bara“,  „Klisa“ i  „Vidovdansko naselje“ ima oko 5 hiljada, Komisiji se obratio student Nikola Vukić sa zahtevom da se u tom delu Novog Sada uvedu noćni polasci gradskog prevoza.

On u svom obraćanju navodi da Novi Sad nema rešeno pitanje noćnog prevoza, jer postoji samo jedna noćna linija sa po jednim polaskom na tri prigradske linije (Kovilj, Stepanovićevo i Begeč) i na tri međumesne linije (Temerin, Sremski Karlovci i Beočin) i to oko 1 sat posle ponoći, nakon čega tri do tri i po sata nema ni jednog polaska. Zbog nemogućnosti da zadovolje svoje kulturne potrebe (pozorište, bioskop, koncerti) i uopšte za izlascima i zabavom, mladi idu u grad, a problem nastaje pri povratku, jer nema gradskog prevoza, a cene noćnih taksi vožnji su veoma visoke. 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jelena

  pre 1906 dana i 19 sati

  Zanima me gde mogu da se daju potpisi? i kako da se aktiviram povodom ove teme jer je to ono što je zaista veoma potrebno..

  Oceni komentar:
  0
  0