Ko će biti mesečni dobitnik VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA?

Ko će biti mesečni dobitnik VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA?

O tome ko će osvojiti nagradu meseca oktobra, odlučuješ upravo ti!

Od 2. do 7. novembra u ponoć, preko naše Fejsbuk stranice svi mogu da glasaju za svoju omiljenu fotografiju, pristiglu u prethodne tri nedelje konkursa. Kada pregledaš album sa fotografijama, odaberi svog favorita i lajkuj fotografiju. Jedan lajk vredi jedan glas. Fotografija sa najviše lajkova dobija nagradu meseca. Računaće se isključivo oni glasovi ostavljeni na fotografijama na našoj Fejsbuk stranici. Zadržavamo pravo diskvalifikacije učesnika ukoliko primetimo zloupotrebe prilikom procesa glasanja.

Pobednika ćemo proglasiti 8. novembra u 18h. Sponzor oktobarske mesečne nagrade je "Fanatic Bicycle Shop" a nagrada je vaučer za bicikl po izboru u vrednosti do 36.000 dinara.

Svi dobitnici nedeljnih nagrada učestvuju u trci za finalnu supernagradu, koja se dodeljuje na kraju konkursa, i to primenom istog sistema glasanja publike. Glavna nagrada je laptop "HP Pavilion 15", u vrednosti od 1.000 evra, koji poklanja naš super-sponzor "Infograf-Goti"

Predstavljamo vam sve nagrađene fotografije u protekle tri sedmice, onim redosledom kojim su pristizale.

Nataša Berić je sa nama podelila fotografiju nastalu na humanitarnoj "Večeri kod Miletića", gde je nastupala kao članica Novosadskog damskog hora. Glas za njenu fotografiju možete da date OVDE.

 


Olja Grabež
je ugrabila trenutak da u običnom popodnevu na Štrandu zabeleži svog prijatelja u položaju špage. Glas za njenu fotografiju možete da date ako odete na link OVDE.


 

A da je Ribarac jedno od omiljenih mesta Novosađana za popodnevno opuštanje, dokazuje šarmantni osmeh Ivane Kostić. Glas za Ivaninu fotografiju možete da date odlaskom na link OVDE.


Nebojša Pejić
nas je podsetio da čuvamo dragocene trenutke provedene sa najbližima. Iskreni osmesi, koji su upotpunili porodičnu šetnju Petrovaradinskom tvrđavom, osvojili su naša srca i zbog toga će biti nagrađeni. Glas za njegovu fotografiju možete da date odlaskom na link OVDE.


Pre svega, vrednujemo kulturu i umetnost i zbog toga će sledeća nagrada otići u ruke naše mlade sugrađanke Sofije Fimić koja se istakla svojim drugačijim pristupom. Glas za Sofijinu fotografiju možete da date odlaskom na sledeći link OVDE. 


Aleksandra Popović
je rekla i dokazala da je za super selfi potrebno troje. Fotografija je nastala u konjičkom klubu "Petras", koji rado posećuju naši brojni sugrađani. Glas za njenu fotografiju možete dati odlaskom na link OVDE.


Aleksandra Zeljko
je na nesvakidašnji način “zamrznula” svoj lik ispred crkve Imena Marijinog. Kako sama kaže, jedna od najlepših stvari u našem gradu je baš to glavno mesto na kojem se susreće sa već poznatim društvom ili nekim turistom kojeg je upoznala na kaučsurfingu, kada preuzima ulogu vodiča. Glas za njenu fotografiju možete da date odlaskom na link OVDE

 


Melinda Irge
priznaje da je osvetljenje jednog od novosadskih mostova imalo tu čar da ulepša prvu zajedničku bajs vožnju, toliko da su morali da se zaustave i postave mobilni telefon na ogradu kako bi obuhvatili što veću pozadinu. Noćna vožnja bajsom, prepoznatljiv simbol Novog Sada i zadovoljni zagrljaj. Šta više možemo poželeti? Glas za njenu fotografiju možete da ostavite ako odete na sledeći link OVDE. 

 


Milana Kadrić
i njen kolega podsetili su nas da i na poslu treba da imamo vremena da se nasmejemo, zaustavimo i uživamo u čarima našeg grada. Zadovoljni osmesi na radnom mestu i prelepe boje Dunavskog parka bili su dovoljni da osvoje srca žirija. Glas za njenu fotografiju možete da date odlaskom na sledeći link OVDE. 

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan