Kod Futožana pronađeno 1,5 kg marihuane, hašiš i seme konoplje 

Kod Futožana pronađeno 1,5 kg marihuane, hašiš i seme konoplje 

Novosadska policija  je otkrila u Futogu oko kilogram i po biljke za koju sumnjaju da je marihuana, oko 50 grama praha za koji se sumnja da je hašiš i seme indijske konoplje. Sve je pronađeno u kući meštanina (31), pretresenoj po naredbi sudije za prethodni postupak, pa će protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Za isto krivično delo tereti se i dvadesetšestogodišnji Temerinac, u čijoj je kući policija pronašla četiri paketića sa biljkom za koju  sumnja da je marihuana i novac za koji pretpostavlja da je stečen prodajom narkotika. Sumnja se da je ranije, istog dana, on prodao paketić sa identičnom materijom dvadesetdevetogodišnjem meštaninu protiv koga će policija podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Takođe, u Novom Sadu policija je pronašla prah za koji sumnja da je kokain kod dvadesetdvogodišnjaka koji se tereti za neovlašćeno držanje narkotika, a kod jednog maloletnika dva paketića sa biljnom materijom za koju se pretpostvalja da je marihuana. Posle veštačenja, protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava, soapštila je danas novosadska Policijska uprava.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zmajurac

  pre 1591 dan i 21 sat

  Smudj,linjak,som bice corba kao grom...

  Oceni komentar:
  0
  0