Koje četiri dame Zodijaka su fatalne za muškarce

Koje četiri dame Zodijaka su fatalne za muškarce

Za njih se može reći da su lepe u svakom smislu, ali su isto tako opasne da svojim čarima izlude suprotni pol.

Postoje prelepe, ali u isto vreme i opasne žene čije čari mogu da izlude muškarce. One su i pomalo misteriozne i obavezno magnetski privlače muškarce. Takve žene su nedostupne i neuhvatljive, ali baš zbog toga neodoljive i izrazito seksepilne i atraktivne.


DEVICA

Žene Device uvek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su istovremeno vrlo emotivne. One savršeno skrivaju ono što osećaju. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvek ostaju tajna. Imaju manire i uvek se ponašaju kao prave dame. One su sposobne da uvrede protivnika samo ako su izazvane. One se interesuju za književnost, muziku i umetnost. Muškarce privlači njihova nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Žena Devica zna šta muškarac želi. Ona ima urođene vrhunske analitičke veštine.


VAGA

Žene Vage su poznate po svojoj lepoti, nežnosti i rafiniranim manirima. Elegantno i ukusno se oblače, nose skup nakit i otmeno mirišu. Samokritičnost pomaže Vagi da se promeni kako bi zadovoljila visoke standarde. Žene rođene u ovom znaku sa pravom smatraju najomiljenijima. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga zna sve o umetnosti ljubavi. One više vole muškarce umetničke prirode – glumce, pevače, pisce, muzičare, a ne jake i poslovne ljude. Žena Vaga želi da joj se svi dive. Ona je dragi kamen, za koji je potreban skup i luksuzni "okvir". Na bilo kojoj zabavi ona će biti u centru pažnje. Njeno prisustvo inspiriše druge. Besmisleno je da pokušavate da naređujete Vagi. Što je jači pritisak, ona je tvrdoglavija. Prihvata samo nežne reči i "meki" prekor.


JARAC

Žena Jarac ima spektakularan izgled. Okolini se čini da je idealna, jer je savršeno sposobna da sakrije od ostalih sva previranja u svom životu ili karijeri. Ne voli da pokazuje slabost, ne želi da vidi sasećajni pogled u tuđim očima, jer ne želi da izgleda kao gubitnik.  Žena-Jarac jasno zna kakav joj muškarac treba. Ona će ga privući izvanrednim intelektom, marljivošću, pa čak i svojom hladnoćom. Može neverovatno da manipuliše muškarcima, a da oni toga nisu svesni. Žena rođena u znaku Jarca ceni predanost, nikada ne oprašta izdaju i lako odlučuje da se razvede od osobe koja ju je izdala.  U njenom životu nema nikakvih drama i intriga. Ona nema puno prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje od svog izabranika.


RIBE

Žena Riba izgleda krhko, nežno i bez zaštite. Njena snaga je u slabosti. Koji čovek odbija da bude podrška šarmantnoj dami, kojoj je potrebna zaštita i pomoć? Žena-Riba budi u muškarcu sve njegove prirodne instinkte. Pored nje, čovek se oseća kao primitivni lovac, spreman da ubije zbog jednog osmeha svoje izabranice. Šarm Ribe je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmehom i humorom. Imaju urođeno uverenje da dama ne bi trebala prva da napusti auto, da plaća za sebe u restoranu ili da uzme kaput bez pomoći. Žena Riba od muškarca očekuje da pokaže galantnost i lepo vaspitanje. Njen muškarac mora da bude kavaljer u svakom trenutku.


Izvor: 24sedam.rs

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Gradjanin Tosa

  pre 383 dana i 7 sati

  Ljubav je igra u kojoj često ne pali blef,
  Srce se otvara teže nego najbolji sef.
  Im'o je on svoje dame: karo, pik, herc i tref,
  I bio im je veran sve do sudnjeg dana Boža zvani Pub.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Položaj ličnih planeta

  pre 383 dana i 6 sati

  Zaista, ovakvi natpisi štete astrologiji. Lični horoskop je presudan jednako kao i lični DNK.
  To je kao kad bi smo rekli da svi ljudi crne rase imaju ono preko 22cm ili da svi Kinezi jedu mnogo.
  Lupetanje, veoma štetno, zbog koga kasnije ismevaju astrologiju.
  Proći će mnogo vremena dok smešna ljudska nauka otkrije i prizna da postoji veza između DNK i položaja planeta u momentu začeća.
  Što kasnije određuje sve ostale mehanizme koje DNK pokreće.

  Oceni komentar:
  0
  1