Koje ženske osobine muškarci ne mogu da smisle?

Koje ženske osobine muškarci ne mogu da smisle?

Možete biti najlepši na svetu, ali ukoliko vam je ponašanje ovakvo, lepota vam ništa ne znači. Lepota nije samo nešto spolja, lepota zrači iz vaših osobina.

Muškarci smatraju neprivlačnim devojke koje su:

Bahate

Bahatost i samouverenost su dve različite osobine, a devojke ih često mešaju. Neke pod bahatošću podrazumevaju upravo samouverenost. Treba verovati u sebe i biti svestan svojih dobrih osobina koje vas izdvajaju iz mase, ali u onom trenutku kada kada krenete ljude da tretirate kao inferiorne, od najlepše postajete najružnija osoba. Takvim devojkama muškarci nikada ne prilaze. 

Kraljice drame

Svaki čovek na svetu voli pažnju i ponekad se trudi da je sam privuče, ali privlačenje pažnje u svakoj mogućoj situaciji je jako ružno i odbojno. Muškarci ne podnose devojke koje stalno zanovetaju i traže dlaku u jajetu. Bilo da vam se skinuo lak sa noktiju ili ste pocepale omiljenu bluzu, smirite se. Niko ne voli kraljicu drame pored sebe. 

Tračare

Devojke koje sve znaju, od toga šta radi daleka rođaka njihove drugarice iz obdaništa do toga ko je sinoć sa kim bio i gde je sedeo, jednostavno iritiraju muškarce. I ne samo muškarce, takve osobe ne vole ni devojke. Svi ponekad malo tračarimo, ali ukoliko ste tračarenje pretvorili u svakodnevni život, manje ste privlačni definitivno.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan