Koji horoskopski znaci ne mogu prežaliti staru ljubav ?!

Koji horoskopski znaci ne mogu prežaliti staru ljubav ?!

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka teško mogu da prebole staru ljubav i uzdignute glave nastave dalje. Nisu skloni planiranju i gledanju u budućnost, već konstantno dozvoljavaju da im se prošlost vraća, zbog čega im treba mnogo godina da se upuste u novu ljubavnu priču.

Rak 

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se “oslobode” senke bivše veze. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da zauvek budu sa tom osobom. Žude za sigurnošću, pa im je teško da raskinu, a rastanke takođe teško primaju. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih da idealizuju svoju prvu ljubav. 

 Lav 

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, i odmah žele da provedu ceo život sa njom. Nakon raskida, teško prihvataju činjenicu da neće više sve biti kao ranije. Od straha da ih neko opet ne povredi, mnogo opreznije se upuštaju u nove veze i često sanjanju o starim dobrim vremenima sa bivšom partnerkom. 

Strelac 

Veza sa slobodnim duhom, kakav je muškarac rođen u znaku Strelca, nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže za sebe i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (premda je sa njom imao iste probleme kao i sa vama).

Izvor: Super žena 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan