Koliko vredi moja nekretnina?

Koliko vredi moja nekretnina?

Teme u vezi sa nekretninama i kretanjima prosečnih cena na tržištu su uvek aktuelne. Ipak, čini se, više nego ikad, poslednjih meseci sa svih strana stižu različite informacije i sigurno ste se u nekom trenuku zapitali koliko vredi vaša nekretnina.

Znamo da pomisao na procenu vrednosti nepokretnosti može da bude kompleksna, posebno ako niste upoznati sa tržištem nekretnina. Dodatno se nameće i pitanje troškova angažovanja licenciranih procenitelja.

Međutim, nije u svakoj situaciji neophodno da ta procena bude proces koji traje, košta i koji treba da obavi profesionalno lice. Ne morate biti stručnjak da biste znali vrednost svoje nekretnine.

Na specijalizovanom sajtu za oglašavanje nekretnina 4zida.rs, postoji alatka koja vam omogućava da sami, lako, brzo i besplatno izračunate vrednost vaše nekretnine.

Ovaj jedinstveni kalkulator vrednosti nekretnina pruža vam mogućnost da u samo nekoliko koraka dobijete okvirnu procenu vrednosti vašeg stana ili kuće.

Bez obzira da li planirate prodaju stana, razmišljate o izdavanju stana ili jednostavno želite da steknete bolju predstavu o tome koja je tržišna vrednost, poznavanje vrednosti vaše nekretnine može vam pomoći u donošenju adekvatnih odluka.

Prednosti ovog kalkulatora su brojne.

Brz i jednostavan: Bez zakazivanja termina i čekanja, kalkulator vam pruža trenutne rezultate. Sve što treba da uradite je da unesete osnovne informacije o vašoj nekretnini i dobićete odmah okvirnu procenu.

Besplatan i uvek dostupan: Ovaj kalkulator je besplatan i dostupan svima u svakom trenutku. Bez potrebe da izlazite iz udobnosti svog doma, možete trenutno saznati vrednost svoje nekretnine.

Pouzdan: Ova alatka se zasniva na detaljnoj analizi tržišta nekretnina i širokom spektru relevantnih podataka, pruža vam prilično tačnu sliku vrednosti.

Postoje, naravno, situacije kada je potreban zvaničan izveštaj o proceni (izrada finansijskih izveštaja, stečajni postupci, poreske svrhe, odobrenje stambenog kredita i slično...). Dokument o izvršenoj proceni vrednosti nepokretnosti sačinjava i potpisuje licencirani procenitelj, u skladu sa Nacionalnim standardima i kodeksom etike.

Oceni vest:
4
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan