Komičar Deni Grozdić: Nikako da shvatim šta se dešava u Srbiji

Komičar Deni Grozdić: Nikako da shvatim šta se dešava u Srbiji

Američki stand up komičar srpskog porekla Deni Grozdić nastupio je u četvrtak uveče u novosadskom pabu Šamrok, a ulaznica od 600 dinara nije sprečila mnoge njegove obožavaoce da prisustvuju  predstavi zabavljača čiju karijeru prate preko njegovog Youtube kanala „Serbian Lesson Guy“.

Publika se dobro zabavila, a glasan smeh ispunjavao je ovaj lokal tokom Denijeve tačke. Neki fanovi su mu prilazili u pabu i  pozdravljali ga pre i posle nastupa, a mnogi su izvukli i svoje mobilne telefone kako bi se slikali sa njim.

Ovaj komičar u nastupu je koristio različite gestikulacije i mimiku, naizmenično govorio srpski i engleski, a većina šala je bila začinjena sa srpskim psovkama.  

POREKLO: Grozdić se rodio i živi u Sjedinjenim Američkim Državama, otac mu je rodom iz Novog Sada, a majka iz Kruševca. Završio je pravni fakultet i postdiplomske studije u Americi, ali želja za komedijom bila je jača. Već sedam godina radi kao komičar, od toga pet profesionalno pošto mu je to jedini izvor prihoda. Srbiju je prvi put posetio kao mali dečak, da bi od svoje 29 godine dolazio redovno. Ovaj tridesetpetogodišnjak ove nedelje je prvi put nastupio u našem gradu.

- Na snimcima koji su namenjeni za srpsko tržište  govorim i srpski i engleski, dok prema američkom tržištu ređe koristim srpski jezik. Ključna je uvek energija, ona se prenosi na ljude – objašnjava Grozdić za mojnovisad.com.

Ovaj umetnik tvrdi da voli našu zemlju, ali nije siguran da li je ovaj oblik humora u njoj popularan. Smatra da kod nas još uvek malo ljudi zna šta je stand up komedija.

- Pratim političku i ekonomsku situaciju u Srbiji, imam i porodicu ovde, ali nikako ne mogu da shvatim šta se kod vas dešava – kaže Grozdić.

 

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Covek

  pre 1441 dan i 16 sati

  Lik je kralj

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Zoran

  pre 1441 dan i 16 sati

  nije to ku*** cenzurisano ***ac sir, to je sir od krave

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Djordje

  pre 1432 dana i 10 sati

  Nikako da skonta jer kod nas su samo budale u politici...

  Oceni komentar:
  0
  0
JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu bez struje nevreme protest jkp lisje gradsko groblje novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop servisne informacije novi sad novosađani sahrane novosadsko porodilište elektrovojvodina bez vode Republički hidrometeorološki zavod horoskopski znaci Elektrodistribucija Novi Sad matičar novi sad detelinara betanija servisne informacije javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Isključenje struje Vreme u Srbiji isključenje vode bebe isključenja struje raspored sahrana novi sad