Koncert Nine Badrić na krovu "Promenade" 27. juna

Koncert Nine Badrić na krovu "Promenade" 27. juna

Hrvatska pop pevačica održaće dugoočekivani koncert u nedelju, 27. juna, sa početkom u 20.30, na otvorenom prostoru na krovu TC "Promenada". Budući da je Ninin prošlogodišnji koncert otkazan zbog pandemije, važiće sve ranije kupljene ulaznice, bez zamene.

Organizatori koncerta napominju da će sva mesta na koncertu biti isključivo za stajanje, bez obzira na to što su kupljene za sedenje na Spensu, ali će vlasnici tih prvobitno kupljenih ulaznica dobiti besplatno piće za svaku ulaznicu. Kupci ulaznica za barske stolove će takođe imati raspoložive numerisane stolove. Iz TC "Promenada" kažu da se nadaju da će nagrada u vidu besplatnog pića za svaku ulaznicu koju ste čuvali do sada, uz dobre i brze pesme pod otvorenim nebom, doprineti da se još bolje provedete na koncertu.

Koncert će se održati po završetku pozorišnog festivala SNP-a "Pozornica pod zvezdama", a uz poštovanje svih neophodnih epidemioloških mera.

Za sve detaljnije informacije oko ulaznica možete se informisati na sajtu www.gigstix.com.


Nina Badrić je pop pevačica iz Hrvatske koja je stekla veliku popularnost svojim baršunastim glasom i kvalitetnim pesmama. Još kao dete pevala je u horu "Zvjezdice", što joj je omogućilo da snimi nekoliko albuma i stekne muzičko iskustvo. Kao tinejdžerka, bila je prateći vokal bendovima grupama Parni valjak i Prljavo kazalište, a kada ju je Dino Dvornik je čuo kako pevuši u butiku u kome je radila, pomogao joj je da obiđu nekoliko produkcijskih kuća u Zagrebu. Usledili su nastupi na "Croviziji" i "Dori", gde je osvajala visoka mesta ili pobeđivala, a prvi album izdaje 1995. godine. Album iz 1997. godine, na kome se posebno izdvojila pesma "Ja za ljubav neću moliti", doneo joj je dva Porina, za najbolju žensku vokalnu interpretaciju i za najbolji album pop i zabavne muzike.

Njena muzička karijera nadalje samo napreduje: ređaju se hitovi kao što su "Ako kažeš da me ne voliš" i "Nek’ ti bude kao meni", "Čarobno jutro", "Takvi kao ti", "Da se opet tebi vratim" i "Dodiri od stakla" i mnogi drugi, kao i brojne muzičke nagrade. Sarađivala je sa Dinom Merlinom, Aleksandrom Kovač, Masimom Savićem i drugima.

Više detalja o koncertu u novosadskoj "Promenadi" možete pratiti i na Fejsbuku.

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan