KONKURS: 47 miliona dinara za unapređenje zdravstvene zaštite u Vojvodini

KONKURS: 47 miliona dinara za unapređenje zdravstvene zaštite u Vojvodini

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedila je 47.000.000 dinara za nabavku neophodne medicinske i nemedicinske opreme u zdravstvenim ustanovama, čiji je osnivač Autonomna pokrajina Vojvodina. Sredstva će biti dodeljena preko konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite, koji je raspisan danas i trajaće do 25. oktobra 2016. godine.

- Podrškom zdravstvenih ustanova, čiji je osnivač Autonomna pokrajina Vojvodina u skladu sa Planom mreže zdravstvenih ustanova, u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, biće obezbeđeno nesmetano pružanje zdravstvene zaštite, kao i poboljšani uslovi rada u ovim zdravstvenim ustanovama. Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine podržava politiku Pokrajinske vlade u obezbeđivanju zdravstvene zaštite koja je jednako dostupna svim građankama i građanima, kao i u očuvanju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine – kaže se u saopštenju Uprave za kapitalna ulaganja APV.

Detaljne informacije o objavljenom konkursu, načinu i rokovima prijave, mogu se pronaći na internet prezentaciji Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan