KONKURS: 47 miliona dinara za unapređenje zdravstvene zaštite u Vojvodini

KONKURS: 47 miliona dinara za unapređenje zdravstvene zaštite u Vojvodini

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedila je 47.000.000 dinara za nabavku neophodne medicinske i nemedicinske opreme u zdravstvenim ustanovama, čiji je osnivač Autonomna pokrajina Vojvodina. Sredstva će biti dodeljena preko konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite, koji je raspisan danas i trajaće do 25. oktobra 2016. godine.

- Podrškom zdravstvenih ustanova, čiji je osnivač Autonomna pokrajina Vojvodina u skladu sa Planom mreže zdravstvenih ustanova, u realizaciji projekata koji doprinose razvoju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine, biće obezbeđeno nesmetano pružanje zdravstvene zaštite, kao i poboljšani uslovi rada u ovim zdravstvenim ustanovama. Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine podržava politiku Pokrajinske vlade u obezbeđivanju zdravstvene zaštite koja je jednako dostupna svim građankama i građanima, kao i u očuvanju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine – kaže se u saopštenju Uprave za kapitalna ulaganja APV.

Detaljne informacije o objavljenom konkursu, načinu i rokovima prijave, mogu se pronaći na internet prezentaciji Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje jkp novosadska toplana elektrovojvodina servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad betanija 27. novosadski maraton mup novi sad novosađani Aleksandar Vučić Isključenje struje Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija izmena režima saobraćaja sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja RHMZ bebe servisne informacije isključenje vode isključenja struje raspored sahrana novi sad KCV novorođenčad novosadska policija Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje bez vode