Konkurs za 120 komandira-pripravnika u zatvoru u Pančevu

Konkurs za 120 komandira-pripravnika u zatvoru u Pančevu

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde otvorila je konkurs za prijem u radni odnos 120 osoba za radno mesto komandir-pripravnik u novom Kazneno-popravnom zavodu u Pančevu, čije otvaranje je planirano do kraja godine.

Za pripravnika u Službi za obezbeđenje može se prijaviti muška ili ženska osoba mlađa od trideset godina koja ima srednju stručnu spremu, odnosno lice do trideset pet godina starosti ako ima stečeno visoko obrazovanje.

Zakonom su propisani i posebni uslovi za rad, naime propisano je  da se u radni odnos u Upravi ne može primiti lice koje je osuđeno zbog krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, lice koje je osuđeno na bezuslovnu kazna zatvora u trajanju dužem od tri meseca i lice za koje, u skladu sa propisima kojima je uređeno vršenje bezbednosnih provera, postoje bezbednosne smetnje.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde kao i na sajtu eUprave, Nacionalne službe za zapošljavanje i u listu "Poslovi".

Sastavni deo teksta konkursa čine i informacije o potrebnoj dokumentaciji, kao i sam obrazac prijave.

Rok od 15 dana za podnošenje počinje sutra, 14. juna i traje do 28. juna 2018. godine, saopšteno je iz Uprave a prenosi Radio televizija Vojvodine.

Pančevački novi zatvor, imaće 250 zaposlenih i prema najavi Uprave, moći će da se poredi sa najsavremenijim zatvorima Evropske unije.

Imaće najviši stepen obezbeđenja i biće opremljen posebnim tehničkim sistemom zaštite.

Novi KPZ, kapaciteta za smeštaj 500 luhapšenih, biće opremljen nameštajem i posteljinom proizvedenim u KPZ u Nišu, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici i Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, čime su ostvarene velike uštede budžetskih sredstava.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Bojana Živković-Milosević

  pre 85 dana i 23 sata

  Želela bi da radim u zatvoru. Nemam nikog da mi pomogne niti poznajem niti imam vezu!Hvala na saradnji u svakom slučaju.

  Oceni komentar:
  0
  0
klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad novosađani isključenje vode betanija plato spensa Spens gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević elektrovojvodina bez vode RHMZ bez struje sahrane bebe servisne informacije novorođenčad Vreme u Novom Sadu Isključenje struje raspored sahrana novi sad jkp novosadska toplana JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad novosadsko porodilište isključenja struje maturanti horoskop vremenska prognoza gradsko groblje Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad