Konkurs za najlepšu dečju pesmu o voću i povrću

Konkurs za najlepšu dečju pesmu o voću i povrću

Novina na ovogodišnjoj manifestaciji "Urbanluk na Ribljoj pijaci" jeste takmičenje u poeziji za decu osnovnoškolskog uzrasta.

JKP "Tržnica" raspisala je konkurs  za najlepšu dečju pesmu o voću i povrću, sa sledećim propozicijama:

- pravo učešća imaju deca osnovnoškolskog uzrasta (7-15 godina) ;

- mladi autori svoje radove mogu slati od četvrtka, 5. maja, do petka, 13. maja u 12 časova, na mejl adresu – uz pomoć mame i tate, ako je potrebno :) ;

- uz pesmu potrebno je poslati osnovne podatke – ime, prezime, godište i kontakt-telefon autora (ili roditelja) ;

- svi pristigli radovi će istovremeno, 16. maja u 10 časova, biti postavljeni u zajednički album na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Tržnice";

- kriterijum za određivanje pobednika biće broj sakupljenih lajkova;

- glasanje (tj. lajkovanje) će trajati do petka, 20. maja u 12  časova;

- tri prvoplasirana autora će biti nagrađena slatkim paketima i diplomama na manifestaciji "Urbanluk na Ribljoj pijaci", 21. maja u 19 časova, i imaće priliku da recituju svoje pesme.

URBANLUK UZ SLATKE I SLANE POSLASTICE: JKP "Tržnica" u subotu, 21. maja (18h), organizuje manifestaciju pod nazivom "Urbanluk na Ribljoj pijaci". Manifestacija se već četiri godine zaredom održava u sklopu "Noći muzeja", a Novosađani će imati prilike da uživaju u slanim i slatkim poslasticama, dobrom vinu i kulturno-umetničkim sadržajima. Najstarija pijaca u gradu, odnedavno u potpuno novom ruhu, pravo je mesto za predah i opuštanje tokom noćnog pohoda na kulturne znamenitosti Novog Sada, kaže se u saopštenju ovog javnog preduzeća.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan