Konkurs za zdravstvene ustanove: Za objekte i opremu 150 miliona

Konkurs za zdravstvene ustanove: Za objekte i opremu 150 miliona

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedila je 150.000.000,00 miliona dinara za finansiranje i sufinansiranje projekata koji doprinose razvoju i unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine.

Pravo učešća na konkursu imaju sve zdravstvene institucije sa teritorije Vojvodine kojima je osnivač lokalna samouprava, AP Vojvodina i Republika Srbija. Sredstva koja se dodeljuju po javnom konkursu, namenjena su za finansiranje i sufinansiranje projekata koji se odnose na izgradnju, dogradnju, rekonstrukciju, sanaciju i adaptaciju objekata zdravstvenih ustanova, nabavku medicinske i nemedicinske opreme, nabavku sanitetskih vozila i razvoj integrisanog zdravstvenog informacionog sistema.

Obezbeđenjem kontinuiranog pružanja zdravstvene zaštite, poboljšanjem uslova rada u zdravstvenim ustanovama i obezbeđenjem zdravstvene zaštite koja je jednako dostupna svim građanima, očuvaće se i unaprediti kvalitet zdravstvene zaštite u Vojvodini. Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti zdravstvene zaštite traje do 25. februara ove godine.

Detaljne informacije o objavljenom konkursu, načinu i rokovima prijave, mogu da se pronađu i na internet prezentacijama Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i Pokrajinske vlade.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad raspored sahrana novi sad Isključenje struje Vreme u Novom Sadu novosadsko porodilište maturanti betanija bez struje horoskop servisne informacije novi sad plato spensa jkp novosadska toplana vremenska prognoza Republički hidrometeorološki zavod RHMZ sahrane gradsko groblje elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo Spens bez vode novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Elektrodistribucija Novi Sad bebe servisne informacije isključenje vode novosađani