"KONTEH" U NOVOM SADU: Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi 22. i 23. marta

"KONTEH" U NOVOM SADU: Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi 22. i 23. marta

Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka, organizuje "KONTEH" Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi, po jedanaesti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 22. i 23. marta 2017. godine. Sajam studentima i diplomcima tehničkih i tehnoloških fakulteta nudi mogućnost planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji.

Sajam je prvi put organizovan 2006. godine kao inicijativa da se posetiocima pruži prilika za zaposlenje, kao i raznovrsna ponuda stručnih praksi, a kompanijama omogući povezivanje sa obrazovnim institucijama i najkvalitetnijim kadrom.

Ove godine, generalni pokrovitelj Sajma je kompanija Vega IT Sourcing, koja se bavi razvojem softverskih rešenja za strane klijente. U toku Sajma, kompanije izlagači – među kojima se nalaze RT-RK, Naovis, Rendered Text, Levi9, Devtech, EXLRT, TMNS, NovaLite, Microsoft – imati priliku da predstave svoju delatnost studentima, kako pomoću propagandnog materijala i kroz neposredni kontakt sa njima, tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce.

Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, imati priliku da se upoznaju sa radom najuspešnijih kompanija u našoj zemlji, informišu o otvorenim pozicijama u tim kompanijama, uruče svoj CV na licu mesta poslodavcima za koje su zainteresovani ili ga ostave u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana.

Zainteresovani svoj CV mogu registrovati na sajtu www.konteh.org kao i na nekom od CV pultova za vreme Sajma. Garant kvaliteta Sajma je njegovo proglašenje za najbolji sajam zapošljavanja od strane Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu 2007. godine.

Ove godine akademski program počinje ponedeljkom, dvadesetim martom. Tokom ponedeljka i utorka, održaće se radionice Nacionalne službe za zapošljavanje, predavanja profesora sa Fakulteta tehničkih nauka i prezentacija master smerova sa Fakulteta tehničkih nauka.

O svim dešavanjima tokom sajma "KONTEH" više informacija naći ćete na www.konteh.org, kao i na društvenim mrežama.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Miroslav Antić Vreme u Novom Sadu servisne informacije novi sad novi sad sahrane isključenje vode Isključenje struje novosađani klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad bez struje Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište građanski protesti elektrovojvodina jkp novosadska toplana betanija jkp čistoća Dalibor Rožić matičar bebe protest telep milorad kapor bez vode vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje raspored sahrana novi sad