Kopije poreskih rešenja u svim radnim jedinicama "Pošte"

Kopije poreskih rešenja u svim radnim jedinicama "Pošte"

Gradska poreska uprava obaveštava obveznike fizička lica da je, kao i prethodne godine, u saradnji sa Javnim preduzećem "Pošta Srbije" omogućila preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu u svim radnim jedinicama "Pošte" na teritoriji Novog Sada, kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu.

Kako je slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu fizičkih lica za 2023. godinu okončano, Gradska poreska uprava Grada Novog Sada poziva obveznike poreza na imovinu koji ne vode poslovne knjige, a koji nisu primili Rešenje za 2023. godinu da kopiju istog preuzmu u radnim jedinicama JP "Pošta Srbije".

Pored poreskih obveznika kojima je distribucija i uručenje rešenja vršena putem JP "Pošta Srbije" i poreskim obveznicima koji imaju potvrđeno e-sanduče na portalu eUprava, ukupno njih 65.905 koji su rešenje dobili u elektronskom formatu, ostavljena je mogućnost da kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu preuzmu u radnim jedinicama JP "Pošta Srbije".

Oceni vest:
7
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan