Korisnicima servisa Donesi ukinuti nalozi i poeni bez objašnjenja

Korisnicima servisa Donesi ukinuti nalozi i poeni bez objašnjenja

Da li ste znali da je Glovo preuzeo brend Donesi u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, brend Foodpanda u Rumuniji i Bugarskoj, kao i brend Pauza u Hrvatskoj?

Naime, jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti multikategorijske dostave, Glovo, još u maju je najavila da su sprovedena preuzimanja kompanija "Delivery Hero grupe", kako bi se proširila u centralnoj i istočnoj Evropi, piše portal BizLife.

Međutim, s obzirom na to da nije bilo poznato šta će se nakon akvizicije dogoditi sa brendom Donesi, korisnike do skoro najpopularnije platforme za dostavu hrane u Srbiji izuzetno je iznenadilo obaveštenje da aplikacija uskoro neće biti dostupna.


Naime, već neko vreme korisnici Donesi platforme gotovo svakodnevno su dobijali mejlove i notifikacije da pređu na Glovo jer aplikacija i sajt uskoro neće biti dostupni, kao i da će prelaskom na Glovo dobiti i poklon kupone dobrodošlice.

Ipak, neki korisnici su na društvenim mrežama izrazili nezadovoljstvo zbog načina na koji je izvršena tranzicija iz Donesi u Glovo, zbog toga što je platforma Donesi praktično onesposobljena.

Kako navode, nema migracije naloga čime su dugogodišnji korisnici platforme ostali bez poena koje su osvajali korišćenjem aplikacije, a koji su im donosili određene pogodnosti.

Korisnici takođe navode i da restorani koje je Donesi imao ne postoje u ponudi na Glovu, a podrobnije objašnjenje nisu dobili, navodi BizLife.

Oceni vest:
14
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nick

  pre 1039 dana i 8 sati

  Meni ne pada na pamet da prelazim na Glovo, jer je cela prica bezobrazluk. Presao sam na Alidedu. Istina, manje je restorana na Alidedi, ali ako vise korisnika predje, siguran sam da ce se prosiriti i ponuda. Podrzimo domace preduzetnike!

  Oceni komentar:
  1
  22
 • Svetlana

  pre 1036 dana i 12 sati

  Katastrofa, doživela sam jako neprijatno iskustvo kad sam htela da poručim i videla šta sve moram da uradim u toj tranziciji.

  Oceni komentar:
  0
  0