KOŠARKA: ŽKK Vojvodina izbačen iz lige

KOŠARKA: ŽKK Vojvodina izbačen iz lige

Ženski košarkški klub Vojvodina prebačen je u dva stepena niži rang takmičenja jer je otkazao organizaciju domaćinstva mečeva sa Novosadskom ŽKA i Partizanom u 11. i 12. kolu.

ŽKK Vojvodina NS je zbog ovog (ponovljenog) prekršaja, kažnjena i sa 80.000 dinara, pomenuti neodigrani susreti rešeni su službenim rezultatom (20:0) u korist Novosadske ŽKA i Partizana, a domaćin je dobio nula bodova u plasmanu.

- Na osnovu člana 31, stav 1 Pravilnika o takmičenju, Saopštenja br. 12 i gore navedene odluke o registraciji druge utakmice službenim rezultatom u korist takmičenja, iz takmičenja se isključuje ekipa ŽKK Vojvodina NS. Na osnovu čl. 31, stav 2 Pravilnika o takmičenju, ekipa ŽKK Vojvodina NS prelazi u dva stepena niži rang takmičenja. Svi rezultati koje je u takmičenju postigla ŽKK Vojvodina NS se poništavaju i sve utakmice, odigrane ili neodigrane, se registruju službenim rezultatom 20:0 u korist protivničkih klubova, a klub ŽKK Vojvodina NS dobija nula bodova u plasmanu za te utakmice – navodi se u saopštenju Prve ženske lige Srbije.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina horoskop policija isključenja struje bez vode bez struje Republički hidrometeorološki zavod novosadsko porodilište Dom zdravlja Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija bez grejanja novorođenčad jkp lisje Hitna pomoć bebe dnevni horoskop sahrane novi sad servisne informacije novi sad Dom zdravlja gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje isključenje grejanja horoskopski znaci betanija raspored sahrana novi sad novosađani