KOŠNICA PRIJATELJSTVA: Begečka jama puna vrednih pčelica

KOŠNICA PRIJATELJSTVA: Begečka jama puna vrednih pčelica

U kampu za decu bez roditelja i adekvatnog roditeljskog staranja "Košnica prijateljstva" na Begečkoj jami trenutno boravi više od pedeset mališana.

O njima brinu volonteri, vaspitači i predavači koji su im organizovali različite sportske aktivnosti, kao i ekološke i kreativne radionice.

Prva grupa dece stigla je u kamp 9. avgusta i biće tu do 15. avgusta, dok 16. avgusta dolazi druga smena u kojoj se očekuje sličan broj mališana koji će biti u kampu do 22. avgusta, navodi se u saopštenju "Košnice".

Povodom 15 godina kampa, ove godine je organizovan i dečiji pozorišni festival "Pozorište na otvorenom Radosno detinjstvo". U okviru ovog festivala moći ćete da pogledate pozorišne predstave, da učestvujete u pozorišnim radionicama, prisustvujete animacijama i uživate u trikovima mađioničara. Ulaz na festival je donacija koju ćete ubaciti u kutiju na ulazu, a to može biti knjiga ili društvena igra za drugare iz Kampa.

PROGRAM FESTIVALA: Nakon jučerašnjeg druženja sa  Željkom Veseljkom, Tandžom Narandžom, Oljom Zoljom i Zlatom Salatom, danas, 13. avgusta, od 19.30 Slavica i TIM animatorI, izvešće predstavu "Princeza Drnda", dok će od 20.30 Pozorište Vilin konjic odigrati "Šumski orkestar". U sredu, 14. avgusta, od 19.30, deca će uživati uz Studio Željko Veseljko i predstavu "Čorbica bal", a od 20.30 će se družiti sa Slavicom i Tim animatorima.
Posle 3 dana pauze, drugu grupu dece, 17. avgusta će zabavljati, od 19.30 Pozorište Teatrilo predstavom "Bez alata nema ni zanata", dok će Cvetin Aničić od 20.30 izvesti komad "Simfonija u F duru iliti mala lekcija protiv šunda". Za ponedeljak, 18. avgust od 19.30, Kreativni studio "Čarolija" prvo će organizovati radionicu Impro teatar, a zatim, od 20.30, odglumiti predstavu "Kuva se, kuva". U utorak, 19. avgusta, Pozorište Vilin konjic izvešće "Šumski orkestar" od 19.30 a zatim će, od 20.30, Cvetin Aničić odigrati predstavu "Vitamini zdravi fini". U sredu, 20. avgusta, svoje trikove će pokazivati mađioničar Volare, od 19.30 dok će i druga grupa dece, sat kasnije uživati u druženju sa Željkom Veseljkom i Tandžom Narandžom. Poslednje večeri kampa, 21. avgusta, od 19.30 Studio Željko Veseljko odigraće predstavu "Ostrvo sa šlagom" dok će se od 20.30 mališani družiti sa Slavicom i Tim animatorima.


Više detalja o radu organizacije možete pronaći na njihovom sajtu i na Fejsbuk stranici.

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bebe zodijak isključenja struje novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode vlada srbije raspored sahrana novi sad zdravlje betanija dnevni horoskop uhapšen diler novosadsko porodilište bez vode sahrane novi sad obeležavanje novosadske racije JGSP "Novi Sad" raspored sahrana i ispraćaja astrologija klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad horoskop Isključenje struje korona virus elektrovojvodina servisne informacije novi sad izmena trase autobusa jkp lisje bez struje JKP Vodovod i kanalizacija