KOVID-19: Pozitivno još 73 građana, ukupno u Srbiji 457 obolelih

KOVID-19: Pozitivno još 73 građana, ukupno u Srbiji 457 obolelih

U Republici Srbiji je do 15 časova 26. marta 2020. godine registrovano ukupno 457 potvrđenih slučajeva virusa Kovid-19.

Od poslednjeg izveštaja do 15 časova u četvrtak, 26. marta, testirani su uzorci 295 osoba od kojih je 73 pozitivno i 222 negativno na novi korona virus.

Do danas u 15 časova u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 1.456 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja, saopšteno je na sajtu Covid19.rs

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mučenik

  pre 867 dana i 21 sat

  OPROSTIVA GREŠKA ACIKI ZBOG PLAŠENJA GRAĐANA?

  Svaki čovek greši, s tim što nečije greške su beznačajne, a nečije su skupe, bolne, teške i nenadoknadive. Onaj ko prizna svoju učenjenu grešku pola mu se prašta. Naš ΛV je priznao svoju grešku koja će osetiti bolno mnogo ljudi, a i pored toga treba mu je oprostiti, pogrešio je nesvesno i nabrzinu, jer svi oko njega su fikusi i klimoglavci, a stoji mogućnost da nisu smeli da ga upozore, jer on sve zna, ume i može. On je sam sebi vše od dovoljan, a to nameće i svome narodu. Ipak zna se šta je bilo, a saznaće se i sve šta jebilo. Neki će saznati, a drugi neće stići. U svakom slučaju onaj ko radi taj i greši. Korona virus je pokazao koliko i šta zna naša medicina, ovako i onako. Uče se celog veka i opet isto?

  Oceni komentar:
  1
  1