Krađa koja je neočekivano našoj sugrađanki vratila veru u ljude

Krađa koja je neočekivano našoj sugrađanki vratila veru u ljude

Naša sugrađanka Svetlana Jakšić doživela je pred novogodišnje praznike nesvakidašnje iskustvo koje će sigurno pamtiti ceo život. Naime, ona je opljačkana u autobusu, na liniji 7 kod Železničke stanice.

Kao i većini koja se nađe u ovakvoj situaciji, Svetlani je jedino bilo bitno da se novčanik pronađe zbog dokumenata, a sa novcem se oprostila. Tako je i bilo, novčanik je pronašla Andrea Romanić i vratila ga, ali onda nastupa deo koji je Svetlanu potpuno oborio sa nogu. Svoju priču podelila je u fejsbuk grupi Novosađanke:

"Ovim putem želim da obavestim moj grad da ne treba gubiti veru u ljude. Naime desilo mi se da sam opljačkana u autousu 7 kod Železničke stanice. Samo jednu stanicu je dotični iskoristio videvši me na stakama da sam ušla u autobus. Vešto izvadivši novčanik i počastio se za Novaka... Sutradan devojka u tom komšiluku nalazi novčanik bačen ispod kola i srećom uspemo da se nadjemo oko preuzimanja istog sa svim dokumentima. Da bih ja sada uspela da pregledam na miru novčanik. Našla sam poruku sa poklon karticom od DM-a... Nemam reči, u neverici sam da je još dobrih ljudi u ovom gradu. Draga Romanić Andrea od sveg srca ti želim da imaš sreće i zdravlja. Sve najbolje u životu ti želim. Ovim putem ti se javno zahvaljujem za ovaj gest dobročinstva. Verjte u dobro jer ono i dalje postoji. Još jednom draga Andrea hvala ti na svemu.", piše u Svetlaninoj objavi.

 

Oceni vest:
52
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan