Kraj Exita uz javnu prosidbu i vatromet

Kraj Exita uz javnu prosidbu i vatromet

Vatrometom u ponoć i javnom prosidbom na Main stage-u stavljena je tačka na ovogodišnji 15. Exit festival koji se od četvrtka održavao na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Tokom nastupa dua Capital Cities na bini se pojavio tim iz organizacije Exit festivala, pa su im uz pesmu "Safe and Sound" čestitali 15. rođendan. Međutim, nakon toga osnivač i direktor Exita Dušan Kovačević kleknuo i zaprosio svoju dugogodišnju devojku Ivanu, a u tom trenutku nebo iznad glavne festivalske bine prošarao je vatromet u obliku crvenog srca, čime je i simblično poslata u poruka ovogodišnjeg Exita - širi ljubav.

Pravi desetominutni vatromet usledio je u ponoć, čime je formalno završeno 15. izdanje najvećeg festivala jugoistočne Evrope, iako je prora nastavio da se odvija do ranih jtarnjih sati..

Kako je Tanjugu rekao direktor komunikacija Exita Sagor Mešković, tokom četiri dana 15. Exit festivala, ostvarena je ukupna poseta od oko 190.000 ljudi, što je rekord u ovoj deceniji.

– Avantura ide dalje i sa Tvrđave nastavljamo put plaže Jaz u Crnoj Gori, siguran sam u isto tako dobrom raspoloženju kao što je bilo prethodna četiri dana na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde su na rođendanskoj žurci svi prisutni neprestano igrali i pevali i širili ljubav – rekao je on.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan