Kraj još jedne "NS bike" sezone: Najvernijim korisnicima vaučeri za teretanu

Kraj još jedne "NS bike" sezone: Najvernijim korisnicima vaučeri za teretanu

Poslednjeg dana oktobra završila se još jedna sezona iznajmljivanja gradskih bicikala.

Kako bi obeležilo kraj još jedne sezone, JKP "Parking servis" poklonilo je korisnicima besplatan "NS bike" vikend, a sve u znak zahvalnosti Novosađanima na korektnom odnosu i savesnosti prilikom korišćenja bicikala.

Kako bi se posebno zahvalili sugrađanima koji su najviše iznajmljivali bicikle, ovo gradsko preduzeće dodelilo je tri vaučera za tri najvernija korisnika "NS bikea", koji omogućavaju mesec dana besplatne članarine u teretani "World Class".

- Nagrade koje smo dodelili danas su znak zahvalnosti našim korisnicima, ali verujem i motiv da u narednoj "NS bike" sezoni bude još više korisnika ovog sistema prevoza. Naši podaci govore da se od ukupno 4.600 korisnika sistema, u ovoj godini registrovalo 600 i da je ostvareno preko 21.000 iznajmljivanja. Izuzetno nam je drago da je "NS bike" u ovoj meri zaživeo i da su građani prihvatili alternativni, zdraviji, efikasniji i ekonomičniji način prevoza – poručio je ovom prilikom Stevan Lugonja, direktor JKP "Parking servis".


U smislu daljih planova, Lugonja je dodao da se "Parking servis" trudi da svake godine proširi biciklističku mrežu i unapredi sistem izgradnjom novih automatizovanih stanica za iznajmljivanje bicikala. Na taj način ovo javno gradsko preduzeće želi da ovu uslugu olakša i učini pristupačnom što većem broju korisnika.

- Planiramo da nastavimo tu praksu i narednu sezonu otvorimo izgradnjom nove stanice – poručio je Lugonja.

Korisnici koji su u protekloj sezoni najviše iznajmljivali gradske bicikle bili su Nataša Cvetković, Danijela Grabović i Nebojša Vujković Cvijić.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan