Kreativna bilioteka Američki kutak radiće na Štrandu do kraja avgusta

Kreativna bilioteka Američki kutak radiće na Štrandu do kraja avgusta

Američki kutak Novi Sad i ovog leta od 5. do 31. avgusta nudi Novosađanima brojne zanimljive sadržaje ali i najčitanije naslove iz svoje biblioteke. Ove nedelje deca će moći da se priključe besplatnim radionicama koje su pripremili roditelji kroz akciju Američkog kutka "Roditelji učitelji".

U sredu, 10. avgusta od 17 sati mama Dunja će održati radionicu o gusarima, u četvrtak, 11. avgusta od 19 sati mama Sofija će decu naučliti pesmu o Džambu, a tata Dušan će u petak, 12. avgusta u 19 sati održati malu radionicu ritma, stoji u saopštenju.

Kreativna biblioteka smeštena je kod veštačke stene za penjanje na Špicu (Štrand), a posetioci mogu da pozajmljuju najbolje naslove knjiga, stripova i časopisa iz biblioteke na engleskom jeziku svaki radni dan od 16 do 20.30 i vikendom od 10 do 20.30 časova sve do 31. avgusta.

Takođe, na licu mesta potpuno besplatno, svi zainteresovani mogu postati članovi i na taj način iznositi sadržaje i van biblioteke. Deca će posebno moći da uživaju u društvenim igrama i radionicama koje su za njih pripremili članovi Američkog kutka.

U slučaju lošeg vremena radionice će se održati neki drugi. Iz Američkog kutka savetuju da redovno pratite njihovu Fejsbuk stranicu.

​Važno: Zbog ovog letnjeg programa biblioteka Američki kutak će raditi samo pre podne i to od 9 do 14.30 sati.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan