Kritična masa polazi u petak sa Subinog platoa, nakon vožnje – izložba fotografija Jana Valoa

Kritična masa polazi u petak sa Subinog platoa, nakon vožnje – izložba fotografija Jana Valoa

U petak, 31. marta, sa početkom u 17 sati, održaće se prva ovogodišnja Kritična masa, a polazak je, tradicionalno, u Limanskom parku.

Prognoza obećava toplo vreme, a iz Novosadske biciklističke inicijative (NSBI) obećavaju lepu i ugodnu vožnju.

Iako je vreme lepo, pred početak proleća nas je zatekla jedna tužna vest, napustio nas je jedan od redovnih posetilaca Novosadske kritične mase, i odličan fotograf – Jan Valo. U njegovu čast, posle vožnje organizujemo projekciju njegovih fotografija u Omladinskom centru OPENS, adresa je Bulevar despota Stefana 5. Bilo da učestvujete u vožnji ili ne, pozivamo vas da nam se pridružite na ovoj projekciji Janovih fotografija čije savršenstvo ostavlja bez daha – poručuje NSBI.

Polazak vožnje je sa platoa Mitra Subotića Sube, izlazak kroz park na Šekspirovu, dalje kretanje ulicama Bulevar despota Stefana, Balzakova, Narodnog fronta, Ive Andrića, Bulevar cara Lazara, Bulevar patrijarha Pavla, Vršačka, Bulevar Slobodana Jovanovića, Radomira Raše Radujkova, Hadži Ruvimova, Braće popović, Hajduk Veljkova, Cara Dušana, Bulevar cara Lazara, Šekspirova, Bulevar despota Stefana, sa završetkom na platou ispred Saveza omladinskih udruženja OPENS.

Vožnja u proseku traje nešto jače od 1h, a krećemo se vrlo laganim tepom što bi značilo da su nam svi sugrađani dobrodošli i oni sa najmanjim biciklima i oni sa najviše životnog iskustvazaključuju novosadski biciklisti.

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Janković Vencislav

  pre 384 dana i 8 minuta

  Dolazim na zajedničku vožnju.
  Pozdrav za sve bicikliste.

  Oceni komentar:
  0
  0
 • molim

  pre 383 dana i 18 sati

  Ko je sad taj Suba neki iz kraja?

  Oceni komentar:
  1
  0