Krivična prijava devojci koja je iznajmljivala stanove ilegalnim migrantima

Krivična prijava devojci koja je iznajmljivala stanove ilegalnim migrantima

Dvadesetjednogodišnjakinja je osumnjičena da je iznajmljivala stanove za ilegalne migrante iz Tunisa, Avganistana i Sirije.

Novosadska policija danas je podnela krivičnu prijavu protiv dvadesetjednogodišnje Novosađanke, zbog sumnje da je pomagala krijumčarenje ljudi tako što je iznajmljivala stanove za ilegalne migrante.

Kako se navodi u saopštenju Policijska uprave, devojka je osumnjičena da je iznajmljivala stanove za ilegalne migrante iz Tunisa, Avganistana i Sirije, i tako im omogućavala nedozvoljeni boravak u Srbiji, a u nameri da nelegalno zaradi novac.

- Protiv jednog od ilegalnih migranata koji je zatečen u ilegalnom boravku, podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka u skladu sa odredbama Zakona o strancima. Nakon tog postupka uručeno mu je rešenje o deportaciji sa zabranom ulaka u Srbiju do marta 2016. godine, zaključuje se u saopštenju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija smeće novorođenčad novosađani isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo epidemija gripa Srbija vremenska prognoza novi sad dan državnosti Sretenje bez struje bez vode Republički hidrometeorološki zavod novi sad novosadsko porodilište servisne informacije novi sad struja jkp novosadska toplana vremenska prognoza isključenja struje dan zaljubljenih betanija JGSP "Novi Sad" Vreme u Novom Sadu Vreme u Srbiji Spens