KUĆE ZA IZDAVANJE: Top ponuda u Novom Sadu

KUĆE ZA IZDAVANJE: Top ponuda u Novom Sadu

Iznajmiti kuću u našem gradu možda izgleda kao zahtevan posao, jer treba uklopiti odgovarajuću lokaciju, kvadraturu, opremljenost, cenu i ko zna šta još... Iako u Novom Sadu dominiraju stambene zgrade, kuće za izdavanje se i te kako mogu naći. Kako bismo vam olakšali potragu za novim stambenim ili poslovnim, izdvojili smo najzanimljivije iz ponude novosadskih agencija.


Za ovu nedelju, za vas smo odabrali:

  • Kuća na Grbavici, od 70 m2, polunameštena, izdaje se za 400 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

  • Kuća u blizini centra, u Pavla Papa, od 57 m2, nameštena, izdaje se za 600 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

  • Kuća na Sajmištu, od 180 m2, kompletno nameštena, izdaje se za 1.400 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

  • Kuća na Salajci, od 216 m2, na tri nivoa, pulunameštena, sa svojom garažom, izdaje se po ceni od 1.500 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

  • Kuća na Telepu (prizemlje, sprat i potkrovlje), od 420 m2, sa četiri stambene jedinice, saunom i velikim parking prostorom, izdaje se po ceni od 2.800 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.

 

  • Prostrana dvospratna kuća kod Jodne banje, od 500 m2, sa šest parking mesta, izdaje se za 5.000 evra. Više informacija i fotografija možete pogledati OVDE.


Na portalu Moj Novi Sad počeli smo da objavljujemo ponudu nekrentnina u Novom Sadu, u saradnji sa platformom za oglašavanje nekretnina 4zida, koju ćemo stalno proširivati, te ćete uvek moći na jednom mestu da pregledate sve oglase koji vas zanimaju.

Dovoljno je da u pretrazi odaberete da li vas interesuje prodaja ili iznajmljivanje, da li tražite kuću, stan, poslovni prostor, plac ili garažu/parking, koji deo grada vas zanima, koje površine da bude nekretnina i u kom cenovnom rangu, i otvoriće vam se najbolje ponude. Uštedite vreme i budite u toku sa najnovijom i najraznovrsnijom ponudom nekretnina u gradu!

Ponudu svih nekretnina možete da pogledate OVDE.

 

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan