Kuda za doček Nove godine u Novom Sadu?

Kuda za doček Nove godine u Novom Sadu?

Mnogi Novosađani će za šest dana staru godinu ispratiti u krugu porodice, ali ima i onih koji žele da provedu nezaboravnu najluđu noć te pažljivo biraju gde će dočekati Novu 2017. godinu. Ponuda u Novom Sadu je zaista raznovrsna pa se pored dočeka na otvorenom na jednoj od četiri lokacije u gradu, možete opredeliti i za proslavu u klubu ili nekom od mnogobrojnih kafića.

Kao i svake godine, Novi Sad će u Novu 2017. godinu ući proslavom na Trgu slobode, gde će ove godine pevati Zdravko Čolić, no gotovo će svi klubovi i kafići biti otvoreni za ispraćaj stare i ulazak u novu godinu.

Za sve naše čitaoce koji još nisu odlučili gde će za ludu novogodišnju noć, uporedili smo cene i izdvojili ponude za doček Nove 2017. godine deset ugostiteljskih objekata u Novom Sadu.

U diskoteci Paradiso cena karte košta 10 evra, dok se dodatno plaćaju: rezervacija stola – 10 evra uz najmanje četiri kupljene karte, visoko sedenje – 10 evra uz najmanje sedam kupljenih karata i separe – 30 evra uz najmanje deset kupljenih karata. Pića su po redovnim cenama, a sve očekuje i Bottle show – mogućnost naručivanja više boca žestine po jeftinijim cenama. Di-džejevi će puštati house, pop i folk muziku, a za reprizu gostuje Dara Bubamara.

U klubu Muzej za atmosferu će se pobrinuti DJ Morning Indian i DJ Vidda, a sve goste očekuju i posebni plesni performansi te brojna iznenađenja. Cene pića su redovne, a karte koštaju: 10 evra za devojke i 20 evra za momke. Rezervacije su obavezne.

Vojvođanski doček Nove godine možete doživeti u kafani Tako je suđeno gde će se za atmosferu pobrinuti tamburaši. Uz živu muziku, u cenu karte, koja košta 3.500 dinara, uračunata je i svečana večera.

Koncept bar i restoran Kafemat organizuje Dnevni žur na kojem će Nadežda Dimitrijević, Danijel Čehranov i Dejan Šušić zabavljati Novosađane. Od 21 sat muziku će puštati di-džejevi Oysha (Beograd) i Rescobar (Pančevo), a sve goste očekuju i specijalni gosti. Stolove možete rezervisati do 30. decembra ili do popunjenosti kapaciteta objekta. Dok je ulaz za dnevno zagrevanje slobodan, cena karte za noćnu proslavu je 10 evra uz redovan cenovnik pića.

U pabu Lazino Tele tokom novogodišnje noći disco, pop, rock i MTV hitove će puštati DJ Joe i DJ Shaca, a za odličnu žurku će se pobrinuti i momci i devojke za šankom i tacnama. Broj karata je ograničen, a cena je 1.000 dinara. Žurka počinje u 21 sat.

Gastro pab The Camelot organizuje dnevni i večernji provod za Novu godinu. Nezaboravan doček Nove 2017. godine u viteškom ambijentu prirediće vam tamburaški orkestar tokom dana i DJ od 21 sat. Za dnevnu zabavu ulaz je besplatan, dok je cena karte za večernji provod 1.000 dinara.

Klub Cactus organizuje Dnevnu žurku na kojoj će DJ Mooka puštati mashup, rnb, hip hop i house hitove. Od 22 sata nastupa DJ Ninkow. Dok je ulaz za dnevno zagrevanje slobodan, cena karte za noćnu proslavu košta:  25 evra za devojke i 30 evra za momke. U cenu karte uključena su domaća pića koja su gostima na raspolaganju do kraja večeri. Rezervacije stolova traju do 31. decembra do 12.30 časova: visoki sto – 30 evra, separe – 50 evra i veliki separe – 100 evra. Uz rezervaciju stola i separea na poklon dobijate flašu strane žestine, dok uz rezervaciju velikog separea dobijate dve flaše. Takođe, klub Muzej proslavlja i reprizu Nove godine (ulaz košta 300 dinara), žurka startuje od 21.30 sati, a Division team će puštati house, rnb i hip hop muziku.

U prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi pab The Pub organizuje Dnevnu žurku na kojoj će DJ Sjajna Shi Cu puštati muziku. Od 21 sat di-džejevi Mario TheDJ i Alex B će sve Novosađane zabavljati uz domaće i strane hitove. Dok je ulaz za dnevno zagrevanje slobodan, cena karte za noćnu proslavu košta 1.500 dinara.

Doček za Novu godinu priređuje i pivnica Brauhaus. Za dnevnu žurku ulaz je slobodan, dok karte za večernju žurku koštaju 30 evra. U cenu karte uračunata je i rezervacija stola, kao i neograničena konzumacija svih domaćih pića. Za muziku, odnosno tamburaški rokenrol su zaduženi Šone i Grk.

U klubu Cuba Libre od 22 sata za miks pultom biće di-džej Vanjanja. Ulaznice koštaju 25 evra za devojke i 30 evra za momke, dok su rezervacije stolova obavezne i iznose: sto u prizemlju – 30 evra, sto na spratu – 20 evra. U cenu karte je uračuna neograničena konzumacija domaćih pića.

U našoj rubrici Navigator možete pronaći još ponuda za novogodišnji doček u Novom Sadu!

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Svetlana

  pre 2104 dana i 18 sati

  Divno je videti ovakvu ponudu u evropskoj prestonici kulture.

  Oceni komentar:
  0
  0
 • PronadjiAuto

  pre 2102 dana i 6 sati

  Sa Colom docek Nove godine je pun pogodak.

  Oceni komentar:
  1
  1