KUGLANA "ŽABAC": Celodnevna zabava za sve generacije (FOTO)

KUGLANA "ŽABAC": Celodnevna zabava za sve generacije (FOTO)

Osim što nudi obilje sjajne zabave, ovaj novosadski lokal odlično je mesto i za rekreaciju koju sebi mogu da priušte svi, bez obzira na godine.

Kuglana "Žabac" u Novom Sadu jedino je mesto u gradu gde možete da provedete ceo dan –  i to svaki sat na drugačiji način.

U prostoru od 1.850 kvadratnih metara Novosađanima je na raspolaganju 8 staza za kuglanje, 9 stolova za bilijar, 3 stola za stoni tenis, 5 pikada, šaflbord, soni, kao i raznovrstan sadržaj igara za najmlađe.

 


– Sve što vam je potrebno od opreme imate kod nas, poput neklizajućih patika za kuglanje kako bi ugođaj bio još bolji –
kažu za naš portal u kuglani "Žabac", napominjući da za sve koji ogladne tokom ili nakon rekreacije ovde takođe imaju  i rešenje – 7 vrsta "Big pice" po povoljnim cenama

 


Vikendom je zagarantovan i odličan noćni provod uz nastupe rok bendova, koktele i brojna pića u ponudi. Ono po čemu je "Žabac" takođe prepoznatljiv jesu proslave rođendana, organizovanje tim bildinga, prezentacija, takmičenja u okviru Biznis lige, učestvovanje u nagradnim igrama, akcije, pokloni i brojni popusti.

 


Svaki rođendan ovde se organizuje prema zahtevima slavljenika, a mogućnosti izbora su velike. Animator, pica, sokići, vaučeri, rođendanske pozivnice, trofeji i slika slavljenika na velikim monitorima – to je ono što rođendan u kuglani "Žabac" čini posebnim doživljajem i za slavljenika i za njegove goste

– Nekoliko različitih paketa koje pravimo po Vašoj meri čin nas pravim organizatorom dobre i nezaboravne zabave za sve generacije i za svaku priliku – kažu nam na kraju u kuglani "Žabac".

KUGLANA "ŽABAC" nalazi se u Novom Sadu, na adresi Bulevar oslobođenja 27. Telefon za sve informacije je 062 800 9975.


Promo tekst

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan