Kurs poslovnog engleskog "Ugostiteljstvo, diplomatija i turizam" tokom juna u "Američkom kutku"

Kurs poslovnog engleskog "Ugostiteljstvo, diplomatija i turizam" tokom juna u "Američkom kutku"

"Američki kutak Novi Sad", u okviru programa Radionice poslovnog engleskog, organizuje završni kurs "Ugostiteljstvo, diplomatija i turizam".

Kako se navodi u saopštenju, cilj ovog, poslednjeg kursa u nizu jeste da se učesnici upoznaju s nekim specifičnim situacijama u kojima mogu da se nadju tokom života i tokom kojeg će dobiti savete o tome kako da se najbolje nose i ponašaju u istim.

Kurs će trajati ukupno tri sedmce, a svake nedelje će drugi predavač pristupiti ovoj temi iz drugog ugla. Održavaće se svakog utorka i četvrtka u terminu od 17.30 do 20.00 časova.

S početkom 5. juna prvo će to uraditi Mirjana Plavšić, koja će govoriti o ugostiteljstvu iz ličnog iskustva u upravljanju ljudskim resursima, kao i dodatnog iskustva u ugostiteljstvu. Ovaj kurs će pomoći u razvoju veština profesionalnog jezika i konverzacije. Časovi su planirani tako da se poboljša razumevanje terminologije u ugostiteljstvu, sa posebnim fokusom na realne životne situacije sa kojima će se svako bez sumnje susresti radeći u restoranima i hotelima.

Naredne nedelje, od 12. juna, profesorica Dragana Gak će održati kurs diplomatskog poslovnog engleskog. Ovde će se dotaći tema kako da se izbegnu nesporazumi i neprijatne situacije. Diplomatsko korišćenje jezika može predstavljati izazov čak i na maternjem jeziku, a pogotovo kada se govori strani jezik.

Tokom poslednje, treće nedelje, od 19. juna, Slobodan Milinović će se dotaći raznih tema, koje će uglavnom biti vezane za turizam. Možete očekivati savete o suočavanju sa teškim klijentima, terminologiju vezanu za aerodrome i, generalno, putovanja, kao i časove posvećene nekim poznatim turističkim destinacijama.

Ukoliko ste zainteresovani za pohađanje ovog trodelnog kursa, možete se prijaviti OVDE.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan