Kurs poslovnog engleskog "Ugostiteljstvo, diplomatija i turizam" tokom juna u "Američkom kutku"

Kurs poslovnog engleskog "Ugostiteljstvo, diplomatija i turizam" tokom juna u "Američkom kutku"

"Američki kutak Novi Sad", u okviru programa Radionice poslovnog engleskog, organizuje završni kurs "Ugostiteljstvo, diplomatija i turizam".

Kako se navodi u saopštenju, cilj ovog, poslednjeg kursa u nizu jeste da se učesnici upoznaju s nekim specifičnim situacijama u kojima mogu da se nadju tokom života i tokom kojeg će dobiti savete o tome kako da se najbolje nose i ponašaju u istim.

Kurs će trajati ukupno tri sedmce, a svake nedelje će drugi predavač pristupiti ovoj temi iz drugog ugla. Održavaće se svakog utorka i četvrtka u terminu od 17.30 do 20.00 časova.

S početkom 5. juna prvo će to uraditi Mirjana Plavšić, koja će govoriti o ugostiteljstvu iz ličnog iskustva u upravljanju ljudskim resursima, kao i dodatnog iskustva u ugostiteljstvu. Ovaj kurs će pomoći u razvoju veština profesionalnog jezika i konverzacije. Časovi su planirani tako da se poboljša razumevanje terminologije u ugostiteljstvu, sa posebnim fokusom na realne životne situacije sa kojima će se svako bez sumnje susresti radeći u restoranima i hotelima.

Naredne nedelje, od 12. juna, profesorica Dragana Gak će održati kurs diplomatskog poslovnog engleskog. Ovde će se dotaći tema kako da se izbegnu nesporazumi i neprijatne situacije. Diplomatsko korišćenje jezika može predstavljati izazov čak i na maternjem jeziku, a pogotovo kada se govori strani jezik.

Tokom poslednje, treće nedelje, od 19. juna, Slobodan Milinović će se dotaći raznih tema, koje će uglavnom biti vezane za turizam. Možete očekivati savete o suočavanju sa teškim klijentima, terminologiju vezanu za aerodrome i, generalno, putovanja, kao i časove posvećene nekim poznatim turističkim destinacijama.

Ukoliko ste zainteresovani za pohađanje ovog trodelnog kursa, možete se prijaviti OVDE.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode pošte srbije horoskop servisne informacije novi sad novosadsko porodilište Republički hidrometeorološki zavod dnevni horoskop raspored sahrana i ispraćaja vremenska prognoza horoskopski znaci Dom zdravlja Novi Sad zodijak bez struje betanija štrajk poštara isključenja struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novorođenčad jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode novosađani elektrovojvodina Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo Elektrodistribucija Novi Sad Nebojša Stefanović bebe raspored sahrana novi sad sahrane novi sad