Lakše do posla: Besplatna radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma

Lakše do posla: Besplatna radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma

U okviru projekta "Mladi su izvor energije" biće organizovan niz aktivnosti širom Vojvodine sa ciljem unapređivanja zapošljivosti i zaposlenosti mladih.

Besplatan tromesečni kurs web programiranja u Novom Sadu je u toku, a sledeća aktivnost je radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma i unapređenje veštine pisanja.

Za pohađanje radionice mogu se prijaviti mladi od 15 do 30 godina starosti. Prijave zainteresovanih traju od 22. do 27. jula.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejl adrese  slanjem sledećih podataka: ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. U naslovu mejla potrebno je napisati: "Radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma". Uz prijavu je potrebno poslati i CV kako bi se utvrdio nivo znanja i veštine pisanja radne biografije.

Radionica je besplatna za sve učesnike/ce. Radionicu će moći da pohađa najviše 12 zainteresovanih te će organizator u slučaju velikog interesovanja izvršiti potrebnu selekciju. Izabrani kandidati/kinje biće obavešteni putem mejla o detaljima. Radionica će biti održana u subotu, 30. jula, u prostorijama Udruženja Prevent u Novom Sadu (Jovana Subotića 19).

Projekat "Mladi su izvor energije“ sprovodi Udruženje Prevent, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Partneri na projektu su: Opština Žabalj, Omladinska zadruga “Patrons021”, Udruženje Remiks, Akademsko tutorstvo za sticanje preduzetničkih veština.

Za više informacija budite slobodni da kontaktirate koordinatora projekta Nebojšu Đurasovića na broj 0606889090.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan