Lažna obaveštenja u kovertama sa starim logom JKP "Informatika"

Lažna obaveštenja u kovertama sa starim logom JKP "Informatika"

Na adrese građana Beograda, a navodno i drugih gradova u Srbji, N.N. lica su poslala lažne naloge za plaćanje dnevnih parking karata sa žiro računa "Parkig servisa", a sve u kovertama sa starim logom JKP "Informatika" Novi Sad, koji se ne koristi od 2013. godine, upozoravaju iz ovog preduzeća.

 − Takođe, upozoravamo da se koverte sa sadašnjim logom koriste isključivo za pakovanje računa  objedinjene naplate za  komunalno-stambene usluge − kažu u "Informatici".

Kako "Parking servis" navodi u svom saopštenju, lažno obaveštenje građani će prepoznati po tome što su na kućne adrese dobili dopis od jedne beogradske advokatske kancelarije u kovertama sa starim logoima Radio-difuzne agencije ili JKP "Informatike" iz Novog Sada, koja im se kao njihov punomoćnik navodno obraća u vezi sa dugovanjem na ime neplaćene dnevne parking karte.

JKP "Informatika" se ovim putem ograđuje od bilo kakve umešanosti u ovo lažno predstavljanje i uznemiravanje građana i preduzećemo sve  potrebne mere kako bismo zaštitili  naše korisnike, identitet i ugled preduzeća − poručuju iz ovog javnog preduzeća.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan