Legendarni Blokstok u subotu u Novom Sadu

Legendarni Blokstok u subotu u Novom Sadu

Festival rok muzike „Blokstok” u parku kod Železničke stanice biće održan u subotu, 28. Maja, u 16. 30 časova najavljeno je na konferenciji za medije na Spensu.

PR festivala Marko Tančik rekao je da će ga otvoriti dva demo - benda, a nakon njih uslediće nastupi grupa "Peting bluz bend”, "Kreš 2”, "Nenad Pagonis i Džurasik rok bend”, "Amajlija”. Dolaze i gosti iz drugih gradova i država, najpre "Samostalni referenti” iz Beograda, a onda i "Brkovi” iz Zagreba, koji festivalu daju regionalni karakter.

Frontmen grupe "Amajlija” Bogoljub Banjac Čombe kaže da se "Blokstok” čuje i preko granice. – Ja sam imao neke nastupe i u emisiji je voditelj spomenuo da sam nastupao na "Egzitu” i na "Blokstoku” – kaže Čombe. – Prošle godine je bilo odlično, mislim da će ove godine biti bolje, a dogodine još bolje.

Lane se prvi put rodila saradnja između moto - kluba "MC Brothers” i "Blokstok festivala”. Stefan Joksimović iz kluba "MC Brothers” najavio je zajedničku vožnju s prijateljima iz Moto - unije Vojvodine, s kojima će u urednoj i organizovanoj koloni stići na festival.

– Rokenrol i motori uvek su išli zajedno i nadam se da će tako biti i u godinama koje dolaze, da će sve ići samo uzlaznom putanjom – rekao je Joksimović.

"Blokstok” je komšijska priča koja okuplja ljude od 7 do 77 godina i treba da opstaje. Grad Novi Sad maksimalno je podržao tu manifestaciju i zaslužan je za to što našem gradu vraćamo prave vrednosti i što, uz "Ritam Evrope”, postoji još jedno lepo dešavanje koja širom sveta veliča naš Novi Sad.

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • dekins

  pre 955 dana i 8 sati

  Ne znam ko je dozvolio, ali niko nije pitao misljenje gradjana koji zive tamo remetili im to nešto zivote. svaka šuša dodje na bilo koju livadu napravi festival, u slobodno vreme ljudi koji vikend cekaju kao odmor.

  Oceni komentar:
  0
  0