Lekari iz Amerike gosti na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV

Lekari iz Amerike gosti na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV

Kao i prethodne četiri godine, Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, biće domaćin skupu lekara posvećenog akušerskoj anesteziji. Po prvi put ovaj skup se proširuje i na akušerstvo, te su uključeni i ginekolozi-akušeri.

Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine ove godine organizuje "6th Annual School of Obstetric Anesthesia and Obstetrics", ponovo u saradnji sa Sekcijom za ansteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola Srbije, Srpskim aktivom akušerskih anesteziologa, američkom organizacijom Kybele i Medicinskim fakultetom u Novom sadu.

Teoretski deo je planiran za 21. i 22. april u Novom Sadu, na Klinici za ginekologiju i akušerstvo. Gosti su eminentni predavači iz Amerike, iz pet različitih vodećih škola akušerske anestezije – iz Njujorka, Nju Hevena (Yale), Tuksona (Arizona), Nešvila (Vanderbilt) i Palo Alta (Stanford) . Predavanja su posvećena trudnicama visokog rizika. Pored njih, planirani su predavači iz Zagreba, Splita, Novog Sada, Beograda i Niša.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Miloš Vučević Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja skupština grada novog sada jkp lisje elektrovojvodina Ledena Šuma isključenja struje vremenska prognoza sahrane novi sad novorođenčad bebe bez struje novosadsko porodilište zodijak astrologija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad horoskop štrajk poštara isključenje vode bez vode horoskopski znaci servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad dnevni horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo pošte srbije betanija