Lekari iz Amerike gosti na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV

Lekari iz Amerike gosti na Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV

Kao i prethodne četiri godine, Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, biće domaćin skupu lekara posvećenog akušerskoj anesteziji. Po prvi put ovaj skup se proširuje i na akušerstvo, te su uključeni i ginekolozi-akušeri.

Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine ove godine organizuje "6th Annual School of Obstetric Anesthesia and Obstetrics", ponovo u saradnji sa Sekcijom za ansteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola Srbije, Srpskim aktivom akušerskih anesteziologa, američkom organizacijom Kybele i Medicinskim fakultetom u Novom sadu.

Teoretski deo je planiran za 21. i 22. april u Novom Sadu, na Klinici za ginekologiju i akušerstvo. Gosti su eminentni predavači iz Amerike, iz pet različitih vodećih škola akušerske anestezije – iz Njujorka, Nju Hevena (Yale), Tuksona (Arizona), Nešvila (Vanderbilt) i Palo Alta (Stanford) . Predavanja su posvećena trudnicama visokog rizika. Pored njih, planirani su predavači iz Zagreba, Splita, Novog Sada, Beograda i Niša.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod almaško groblje jkp lisje servisne informacije novi sad bez vode havarija na vodovodu centralno groblje u Futogu novosađani raspored sahrana novi sad radosne vesti betanija JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode bebe porodilište novi sad novorođenčad vremenska prognoza novi sad gradsko groblje jkp novosadska toplana bez struje elektrovojvodina sahrane novosadsko porodilište servisne informacije RHMZ isključenja struje matična knjiga rođenih raspored sahrana i ispraćaja