Letnji program za kreativne roditelje na Štrandu

Letnji program za kreativne roditelje na Štrandu

Kod​ veštačke​ stene​ za penjanje​ na Špicu od 17 do 20 sati radnim danima i vikendom od 10 do 20, posetioci Štranda moći će da pronađu najzanimljivije naslove knjiga, časopisa i stripova na engleskom jeziku, a u okviru programa "Roditelji učitelji", koji organizuje Američki kutak Novi Sad od 6. do 31. avgusta.

Ideja ovog programa je kako saopštavaju organizatori da se svim kreativnim i maštovitim roditeljima koji su vešti u crtanju, pravljenju, učenju jezika, vežbanju, pevanju i slično omogući da svoje veštine prenesu i na drugu decu predlaganjem svog programa u okviru kreativne biblioteke.

- Sve što je potrebno je da ispunite ​online ​formular, a mi ćemo vas pozvati na sastanak kada ćemo se dogovoriti oko detalja. Molimo vas da imate u vidu da će se programi sprovoditi na otvorenom, da će Američki kutak obezbediti prostor, ulaz na Štrand i materijal (u obzir dolazi samo jeftiniji materijali, laki za nabavljanje i materijali koji se recikliraju) – saopštavaju organizatori. 

Radionica ne bi trebala da traje više od dva sata, a ukoliko je zanimljiva i zahteva više vremena može se i ponoviti ili odvijati više dana.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore putem mejla  ili telefona 021/472-2840.

Konkurs za program je otvoren do petka, 27. jula.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode centralno groblje u Futogu betanija isključenja struje Vreme u Novom Sadu javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija gradsko groblje novosadsko porodilište servisne informacije elektrovojvodina policija Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Srbiji bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana RHMZ novosađani Isključenje struje Futog sahrane novorođenčad servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad vremenska prognoza novi sad jkp lisje bez vode bebe JKP Vodovod i kanalizacija