Letnji program za kreativne roditelje na Štrandu

Letnji program za kreativne roditelje na Štrandu

Kod​ veštačke​ stene​ za penjanje​ na Špicu od 17 do 20 sati radnim danima i vikendom od 10 do 20, posetioci Štranda moći će da pronađu najzanimljivije naslove knjiga, časopisa i stripova na engleskom jeziku, a u okviru programa "Roditelji učitelji", koji organizuje Američki kutak Novi Sad od 6. do 31. avgusta.

Ideja ovog programa je kako saopštavaju organizatori da se svim kreativnim i maštovitim roditeljima koji su vešti u crtanju, pravljenju, učenju jezika, vežbanju, pevanju i slično omogući da svoje veštine prenesu i na drugu decu predlaganjem svog programa u okviru kreativne biblioteke.

- Sve što je potrebno je da ispunite ​online ​formular, a mi ćemo vas pozvati na sastanak kada ćemo se dogovoriti oko detalja. Molimo vas da imate u vidu da će se programi sprovoditi na otvorenom, da će Američki kutak obezbediti prostor, ulaz na Štrand i materijal (u obzir dolazi samo jeftiniji materijali, laki za nabavljanje i materijali koji se recikliraju) – saopštavaju organizatori. 

Radionica ne bi trebala da traje više od dva sata, a ukoliko je zanimljiva i zahteva više vremena može se i ponoviti ili odvijati više dana.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore putem mejla  ili telefona 021/472-2840.

Konkurs za program je otvoren do petka, 27. jula.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje raspored sahrana novi sad restorani novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza jkp novosadska toplana raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje Vreme u Novom Sadu matičar novi sad RHMZ servisne informacije isključenje vode novosađani bez vode servisne informacije novi sad bebe Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad sahrane gradsko groblje isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija horoskop elektrovojvodina novosadsko porodilište bez struje novorođenčad