Leto, fizička aktivnost i dijabetes: Predavanja za dijabetičare u julu

Leto, fizička aktivnost i dijabetes: Predavanja za dijabetičare u julu

Julska predavanja za dijabetičare započinju temom "Leto, fizička aktivnost i dijabetes", u utorak, 5. jula u 17 časova, u Savetovalištu za dijabetes u objektu "Liman" (Bulevar cara Lazara br. 75).

U sredu, 6. jula u 17 časova, u Savetovalištu za dijabetes Doma zdravlja “Novi Sad” koje se nalazi u objektu "Jovan Jovanović Zmaj" (Zmaj Ognjena Vuka 19), održaće se predavanje na istu temu.

Savetovalište za dijabetes Doma zdravlja "Novi Sad" već duži niz godina radi u objektu "Jovan Jovanović Zmaj", a od kraja 2010. godine i u objektu "Liman" (Bulevar cara Lazara 77) na trećem spratu, soba 347.

U Savetovalištu pacijenti svakodnevno mogu dobiti uputstva o pravilnoj ishrani, fizičkoj aktivnosti i stilu života, dnevnom praćenju glikemije kao i samodavanju insulina. Dva puta mesečno se organizuje rad sa dijabetičarima u maloj grupi, a predavanja o dijabetesu održavaju se jednom nedeljno.

Zbog letnje pauze, u Savetovalištu za dijabetes predavanja se neće organizovati u periodu od 15. jula do prvog septembra. 

Raspored predavanja za jul – "Liman":

5. 7. u 17h – Leto, fizička aktivnost i dijabetes

12. 7. u 17h – Dijabetes i napici

Raspored predavanja za jul – "Jovan Jovanović Zmaj":

6. 7. u 17h – Leto, fizička aktivnost i dijabetes

13.7. u 17h – Dijabetes i napici

Telefon za informacije u Savetovalištu je 4879 437.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan