Leto, fizička aktivnost i dijabetes: Predavanja za dijabetičare u julu

Leto, fizička aktivnost i dijabetes: Predavanja za dijabetičare u julu

Julska predavanja za dijabetičare započinju temom "Leto, fizička aktivnost i dijabetes", u utorak, 5. jula u 17 časova, u Savetovalištu za dijabetes u objektu "Liman" (Bulevar cara Lazara br. 75).

U sredu, 6. jula u 17 časova, u Savetovalištu za dijabetes Doma zdravlja “Novi Sad” koje se nalazi u objektu "Jovan Jovanović Zmaj" (Zmaj Ognjena Vuka 19), održaće se predavanje na istu temu.

Savetovalište za dijabetes Doma zdravlja "Novi Sad" već duži niz godina radi u objektu "Jovan Jovanović Zmaj", a od kraja 2010. godine i u objektu "Liman" (Bulevar cara Lazara 77) na trećem spratu, soba 347.

U Savetovalištu pacijenti svakodnevno mogu dobiti uputstva o pravilnoj ishrani, fizičkoj aktivnosti i stilu života, dnevnom praćenju glikemije kao i samodavanju insulina. Dva puta mesečno se organizuje rad sa dijabetičarima u maloj grupi, a predavanja o dijabetesu održavaju se jednom nedeljno.

Zbog letnje pauze, u Savetovalištu za dijabetes predavanja se neće organizovati u periodu od 15. jula do prvog septembra. 

Raspored predavanja za jul – "Liman":

5. 7. u 17h – Leto, fizička aktivnost i dijabetes

12. 7. u 17h – Dijabetes i napici

Raspored predavanja za jul – "Jovan Jovanović Zmaj":

6. 7. u 17h – Leto, fizička aktivnost i dijabetes

13.7. u 17h – Dijabetes i napici

Telefon za informacije u Savetovalištu je 4879 437.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje elektrovojvodina crna hronika jkp lisje sremski karlovci mup novi sad novosađani Republički hidrometeorološki zavod bez vode servisne informacije novi sad isključenje vode Vreme u Novom Sadu horoskopski znaci betanija raspored sahrana i ispraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe dnevni horoskop RHMZ servisne informacije Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje horoskop sahrane novi sad novosadsko porodilište novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija novosadska policija raspored sahrana novi sad