"LETO LJUBAVI": Počela prodaja ulaznica za Exit 2017

"LETO LJUBAVI": Počela prodaja ulaznica za Exit 2017

Prodaja ulaznica za Exit festival, koji će od 6. do 9. jula 2017. godine biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi, počela je danas tačno u podne u poslovnici Gigstixa, u "Pariskom magazinu" u centru Novog Sada.

Povodom početka prodaje ulaznica za jedan od najboljih muzičkih festivala u Evropi, održan je performans sa temom "Summer of love", što je lajtmotiv narednog Exita. Performans su izveli studenti glumačke akademije u Novom Sadu.

Sam početak prodaje ispraćen je numerama iz čuvenog mjuzikla "Kosa", koje su izveli pomenuti studenti glume u okviru tog performansa.

- Nova sezona Exita je u znaku ljubavi i u tom stilu je pripremljen i ovaj performans kojim smo želeli da obeležimo početak prodaje ulaznica, što praktično predstavlja i početak nove Exit sezone – izjavila je za Tanjug portparolka festivala Daniela Piperčević.

Ona je istakla da je od ranog jutra u "Pariskom magazinu" velika gužva i da u dugom redu čekaju svi oni koji žele da po promotivnim cenama kupe ulaznice.

- Cena ovih prvih promotivnih ulaznica je 5.990 dinara i iz iskustva znamo da se te ulaznice rasprodaju u roku od nekoliko sati. Za prve kupce pripremili smo i neke prigodne poklončiće – istakla je Piperčević.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan