Leto u Novosadskom kulturno-obrazovnom krugu 

Leto u Novosadskom kulturno-obrazovnom krugu 

Raspust je pred nama, a sa njim i pregršt slobodnog vremena za decu.

Ukoliko se pitate kako da ga vaše dete pametno iskoristi, odgovor daje Novosadsko kulturno-obrazovni krug koji je pripremio letnji program za školarce – kurseve jezika, letnje škole i seminar "Programiraj svog robota".

Ako želite da Vaše dete upozna neki strani jezik ili usavrši znanje postojećeg, onda su kursevi jezika za decu pravi izbor. U pitanju su kursevi engleskog, ruskog i nemačkog jezika za mališane uzrasta od šest do 12 godina, koji su prilagođeni uzrastu i potrebama deteta.Кurseve drže profesori sa iskustvom, grupe su male (od tri do pet učenika), a časovi se održavaju dva puta nedeljno.

Za ljubitelje umetnosti tu su letnja škola novinarstva, kreativnog pisanja i likovne umetnosti, na kojima se deca upoznaju sa osnovama ovih disciplina na kreativan način, uz mentorsko vođenje.


Jedan od sadržaja za decu kojim se, u ovoj školi, posebno ponose je seminar "Programiraj svog robota" (6+). Na ovom seminaru deca se upoznaju sa osnovama programiranja, na način koji je njima blizak i zabavan, programirajući i izdajući komande pravom robotu Cozmu.

Takođe, ova škola nudi redovne i intezivne kurseve navedenih jezika za odrasle (A1-C1 nivoa) garantujući uspešnost. 

Za sve sadržaje, upis je u toku, a cene su promotivne

Više informacija možete dobiti na broj telefona 064 039 3269, kao i na Fejsbuk stranici škole

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan