Licitacija u ZIG-u: Parcela kod Spensa prodata beogradskoj kompaniji za 3,7 milijardi (FOTO)

Licitacija u ZIG-u: Parcela kod Spensa prodata beogradskoj kompaniji za 3,7 milijardi (FOTO)

Na licitaciji u Zavodu za izgradnju grada prodato je zemljište na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja za tri milijarde i 774 miliona dinara, što je za milijardu dinara vise od početne cene.

Kako saznajemo, kupac je kompanija "Nepi Real Estate Project One d.o.o" iz Novog Beograda, a kupljeno zemljište obuhvata teniske terene, parking, pomoćni teren i zelenu površinu.

Na tom mestu gradiće se tržni centar površine 115.000 kvadratnih metara, što je za 20 hiljada kvadrata veće od površine Spensa.

Šta o ovoj temi kažu direktor Spensa i jedan od gradskih čelnika, pročitajte ovde

Oceni vest:
1
12

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • pera

  pre 2354 dana i 21 sat

  da li to znači da više neće biti besplatnog parkinga pored spensa? i ovako smo jedva pronalazili mesta kad smo decu dovodili na trening

  Oceni komentar:
  1
  3
 • Marijana

  pre 2354 dana i 19 sati

  Firma koja se navodi kao kupac je osnovana pre tri meseca

  Oceni komentar:
  0
  4
 • Limanac

  pre 2354 dana i 16 sati

  Ne znam da li je ovo zakasnela prvoaprilska šala ili surova realnost Novog Sada? Ako je istina - onda ništa više od trčanja na pomoćnom terenu, ništa više od "fuce", ništa više od skladnog ambijenta oko SPENS-a.... Verovatno nam zelene površine i tereni za rekreaciju i ne trebaju. Pretvorimo ceo Novi Sad u "Novu Detelinaru" i "Grbavicu". Pretvorimo sve u suvi beton. Iskreno sam ogorčen :(

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Marija

  pre 2354 dana i 1 sat

  Strašno! Jednostavno strašno! Dokle više sa tržnim centrima?! Pa tržni centri propadaju...Šta je sa Lupusom, Pariskim magazinom...Pa tu je pored i Merkator. Čemu ovo..I ode teren, zelena površina.

  Oceni komentar:
  0
  1