"Lidl" na Futoškom putu otvara se 12. avgusta, 25 novih radnika prolazi završnu obuku

"Lidl" na Futoškom putu otvara se 12. avgusta, 25 novih radnika prolazi završnu obuku

Kompanija "Lidl Srbija" saopštila je da će 12. avgusta u Novom Sadu otvoriti još jednu prodavnicu, četvrtu po redu u našem gradu. Novi "Lidl" smešten je na adresi Futoški put 48, a jedinstven je po tome što se pored prodavnice nalazi Atlaski kedar, star 80 godina.

– U toku su finalne pripreme za otvaranje, koje znače da novih 25 kolega prolaze završne obuke za rad, od upoznavanja sa asortimanom i procesima rada, kasiranja, rada na pekari do brige o svežini proizvoda – a sve kako bismo od prvog dana rada pružili ugodno iskustvo kupovine. Zahvalni smo kolegama na zalaganju i verujemo da će potrošači prepoznati i ceniti uložen trud – izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u "Lidlu Srbija" Martina Petrović.

Za izgradnju ove prodavnice "Lidl" je angažovao 25 domaćih podizvođača, a u neposrednom okruženju prodavnice, Grad Novi Sad izveo je radove na izgradnji nove ulice sa pešačkim i biciklističkim stazama što dopronsi daljem razvoju ovog dela grada, dodaje se u kompanijskom saopštenju.

Novu prodavnicu u Novom Sadu krasi stablo kedra čija lepota i nesvakidašnji oblik doprinose ukupnom izgledu ovog "Lidla", a velika krošnja praviće hlad na mestu za predah u zelenom kutku parkinga prodavnice.

– Pažljivo odabran asortiman sa više od 1.800 proizvoda domaćih i stranih dobavljača naći će se i na policama nove prodavnice u Novom Sadu. Osim prehrambenog asortimana, tu je i ponuda neprehrambenih proizvoda koja se svake nedelje menja. Prilagođavajući se potrebama savremenih potrošača, među rafovima naći će se "Lidlov BIO kutak" i omiljene tematske nedelje prehrambenih proizvoda iz različitih delova sveta – kaže se na kraju saopštenja kompanije "Lidl Srbija". 

Oceni vest:
12
10

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zoran

  pre 593 dana i 12 sati

  Oce bit pilad po 120 din?

  Oceni komentar:
  2
  2