Liman 3 i 4 bez tople vode, NIS, Spens i Merkator bez grejanja

Liman 3 i 4 bez tople vode, NIS, Spens i Merkator bez grejanja

JKP "Novosadska toplana" javlja...

Danas, 3. decembra, od 8 časova, zbog sanacije havarije na objektu Toplane "Jug", prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte na područjima Liman 3 i Liman 4 i isporuka toplotne energije za grejanje za objekte:

• Javno preduzeće "Sportski i poslovni centar Vojvodina"
• NIS a.d. Novi Sad
• Merkator centar

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode očekuje se istog dana, 3. decembra 2018. godine, u toku dana, javlja Centar za odnose s javnošću u JKP "Novosadska toplana".

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Vreme u Srbiji betanija novosađani JKP Vodovod i kanalizacija novorođenčad RHMZ bez struje raspored sahrana novi sad servisne informacije isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje JGSP "Novi Sad" sahrane isključenje vode Hitna pomoć klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Novom Sadu bez vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad Isključenje struje bebe novosadsko porodilište štrand elektrovojvodina vrućine u novom sadu Republički hidrometeorološki zavod