LIMAN III: Rekviziti uklonjeni s dečjeg igrališta dobijaju novu lokaciju

LIMAN III: Rekviziti uklonjeni s dečjeg igrališta dobijaju novu lokaciju

JP Zavod za izgradnju grada obavestilo je danas javnost da će rekviziti s dečjeg igrališta na Limanu III, koji su uklonjeni radi izgradnje Muzičke i baletske škole, biti izmešteni u neposrednu blizinu prvobitne lokacije.

Istovremeno, uklonjeni rekviziti se repariraju i biće postavljeni na novu lokaciju u međublokovskom prostoru između Šekspirove i ulice Narodnog fronta.

- Očekujemo da reparacija sprava i rekvizita bude završena u narednih petnaestak dana, nakon čega će se pristupiti njihovom montiranju, navodi se u saopštenju Zavoda za izgradnju grada.

Mali košarkaški teren biće izmešten uz Bulevar cara Lazara, a imaće ogradu i tartan podlogu. Takođe, uz novi košarkaški teren postaviće se i dve fitnes sprave.

- Na ovaj način, vodili smo računa da naši sugrađani iz ovog dela grada i dalje u svom neposrednom okruženju imaju prostor za igru, okupljanje i rekreaciju. To znači da stanovnici Limana III, izgradnjom novog objekta Muzičke i baletske škole, neće biti uskraćeni za bavljenje sportsko-rekreativnim aktivnostima u svom kvartu, poručuju iz ZIG. 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan