Lisje: Uređena groblja i u prigradskim naseljima

Lisje: Uređena groblja i u prigradskim naseljima

Vrtlarska služba JKP „Lisje“ je u septembru pored redovnog tekućeg održavanja zelenila na grobljima u Novom Sadu i prigradskim naseljima radila i na uređenju grobalja u naseljenim mestima.

Do sada pokošena trava na grobljima u Starim i Novim Ledincima, Begeču i Bukovcu. Na groblju u Bukovcu očišćena je padina na ulazu u groblje kao i prostor oko kapele te je na toj površini posejana trava.
Građevinski radovi na kapeli u Bukovcu su u toku.

"Očekujemo da će objekat biti završen do kraja godine. Služba katastra grobnih mesta trenutno vrši popis gornjeg zajedničkog groblja u Kovilju", saopštili su iz ovog preduzeća.

Narednih deset dana radnici JKP „Lisje“ će pored redovnih aktivnosti na svim grobljima raditi na krčenju i uklanjanju samorasle vegetacije i smeća na donjem groblju u Kovilju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Vreme u Novom Sadu gradsko groblje bebe Isključenje struje elektrovojvodina raspored sahrana novi sad bez struje završni ispit klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija JKP Gradsko zelenilo isključenje vode novorođenčad novosađani servisne informacije novi sad bez vode RHMZ jkp lisje novosadsko porodilište servisne informacije vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad sahrane mala matura JKP Vodovod i kanalizacija centralno groblje u Futogu osnovne škole isključenja struje naplata