Lisje: Uređena groblja i u prigradskim naseljima

Lisje: Uređena groblja i u prigradskim naseljima

Vrtlarska služba JKP „Lisje“ je u septembru pored redovnog tekućeg održavanja zelenila na grobljima u Novom Sadu i prigradskim naseljima radila i na uređenju grobalja u naseljenim mestima.

Do sada pokošena trava na grobljima u Starim i Novim Ledincima, Begeču i Bukovcu. Na groblju u Bukovcu očišćena je padina na ulazu u groblje kao i prostor oko kapele te je na toj površini posejana trava.
Građevinski radovi na kapeli u Bukovcu su u toku.

"Očekujemo da će objekat biti završen do kraja godine. Služba katastra grobnih mesta trenutno vrši popis gornjeg zajedničkog groblja u Kovilju", saopštili su iz ovog preduzeća.

Narednih deset dana radnici JKP „Lisje“ će pored redovnih aktivnosti na svim grobljima raditi na krčenju i uklanjanju samorasle vegetacije i smeća na donjem groblju u Kovilju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad isključenja struje astrologija jkp lisje dnevni horoskop sahrane novi sad bebe matičar novi sad štrajk u pošti Isključenje struje štrajk poštara klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza novi sad betanija bez vode pošte srbije raspored sahrana i ispraćaja Bukovac zodijak novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija bez struje isključenje vode novosađani raspored sahrana novi sad obustava rada elektrovojvodina