Lisje: Uređena groblja i u prigradskim naseljima

Lisje: Uređena groblja i u prigradskim naseljima

Vrtlarska služba JKP „Lisje“ je u septembru pored redovnog tekućeg održavanja zelenila na grobljima u Novom Sadu i prigradskim naseljima radila i na uređenju grobalja u naseljenim mestima.

Do sada pokošena trava na grobljima u Starim i Novim Ledincima, Begeču i Bukovcu. Na groblju u Bukovcu očišćena je padina na ulazu u groblje kao i prostor oko kapele te je na toj površini posejana trava.
Građevinski radovi na kapeli u Bukovcu su u toku.

"Očekujemo da će objekat biti završen do kraja godine. Služba katastra grobnih mesta trenutno vrši popis gornjeg zajedničkog groblja u Kovilju", saopštili su iz ovog preduzeća.

Narednih deset dana radnici JKP „Lisje“ će pored redovnih aktivnosti na svim grobljima raditi na krčenju i uklanjanju samorasle vegetacije i smeća na donjem groblju u Kovilju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana raspored sahrana i ispraćaja bebe radosne vesti almaško groblje jkp lisje novorođenčad horoskopski znaci elektrovojvodina Miloš Vučević betanija RHMZ porodilište novosadsko porodilište vremenska prognoza novi sad raspored sahrana novi sad gradsko groblje bez struje telep horoskop bez vode sahrane EPS isključenja struje servisne informacije novi sad servisne informacije dunav gradonačelnik Miloš Vučević matična knjiga rođenih havarija na vodovodu