Lista najgorih ženskih blamova

Lista najgorih ženskih blamova

Znate onaj osećaj kad vam je toliko neprijatno zbog toga što ste se izblamirali da poželite da kao noj zabijete glavu u pesak ili da nestanete makar na tren? Izgleda da žene više pogađaju takve situacije, a evo na koje blamove su i najosetljivije.

Kada pitate žene koji su njihovi najveći blamovi, onda one počnu da nižu svoje dogodovštine… Upravo tako je bilo kada su na jednoj Internet stranici pozvali dame da "ispovede" te svoje neprijatne situacije.

Najveći blam, odnosno situacija koju je doživeo najveći broj žena je kada su u ogledalu videle dugu crnu dlaku izraslu iz brade. Ne bi to možda bilo toliko strašno da one to nisu shvatile tek kada su bile na javnom mestu i već neko vreme provele sa ljudima dok imaju TO na licu.

Drugi najčešći blam je kada im dečko sa kojim su tek izašle kaže da imaju ruž na zubima ili kada one to same shvate dok se ogledaju u toaletu. Pa, nije baš prijatno, morate priznati…

Iako gotovo svi vole leto, toplo vreme donosi i nevolje - uglavnom u vidu velikih tragova znoja ispod pazuha. Upravo na taj način su se izblamirale mnoge dame, kada su u važnom društvu shvatile da im se majica ispod pazuha "cedi" od znoja.

Dame su otkrile da im se dešavalo da obuku kratku suknju ili šorts, a onda negde usput, na ulici, shvate da nisu depilirale noge.

Kada je reč o šminkanju, omiljenom hobiju mnogih devojaka, neke su se posramile kada su shvatile da im je vrat svetliji od napuderisanog lica, a nije prijatno ni onima koje tragove pudera ili karmina ostave na partnerovoj odeći kad ga zagrle.

Drage dame, kojim blamovima se možete i same pohvaliti?

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan