Ljubavni horoskop za januar 2018. godine

Ljubavni horoskop za januar 2018. godine

Januar 2018. godine je pod uticajem Mars – Jupiter konjunkcije iz Škorpiona. Konjunkcija će se oformiti 7. januara, ali uticaj te konjunkcije počeće da se oseća već u zadnjoj dekadi decembra 2017. godine. Konjunkcija će delovati sve dok Mars ne izađe iz Škorpiona, 26. januara.

OVAN

Tokom prve dve dekade januara 2018. godine Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna je u kući karijere i društvenog statusa. Ovaj položaj Venere donosi izbirljivost kada se radi o odnosima i više pažnje ćete posvećivati ljudima koje smatrate vrednim vaše pažnje, divljenja i koji su situirani iz hijerarhijskog kuta gledišta ili koji vam mogu pomoći da napredujete prema svojim ciljevima. Postoje veze s nadređenima, službenicima ili popularnosti. Konjunkcija Venere sa Suncem i Plutonom govori o situacijama s posebnim značenjem, potencijalno napetim, koje će zahtevati donošenje odluka. Mars, vladar Ovna, u konjunkciji je s Jupiterom, a to govori o velikoj fizičkoj snazi i ogromnoj seksualnoj moći. Pomračenje Meseca, isto tako, naglašava ogromnu seksualnu moć, krajem meseca.

BIK

Mars i Jupiter i dalje utiču na vaša osećanja tokom januara 2018. godine, posebno u prvom delu meseca, ali će raspon osećanja varirati tokom celog meseca. Obe planete su energične i preduzimljive i zato možete očekivati buran ljubavni život, začinjen strašću i lepim gestovima. S druge strane, možda se nećete izražavati na očigled, ali će možda vama neko strastveno pokazivati pažnju. Ovakav sklop planeta povoljan je za pustolovine, ali i za one parove koji imaju zajedničke aktivnosti i ciljeve, koji zahtevaju hrabro delovanje i to na širokoj paleti mogućih planova. Ovo je uzbudljivo vreme, ali malo opreza nije na odmet.

BLIZANCI

Tokom prve dekade januara 2018. godine Merkur, vladar Blizanaca, i dalje se nalazi u kući parova Blizanaca. Ovo je kraj ciklusa koji je započeo u novembru i koji je trebalo da vas poduči važnim lekcijama u vašem ljubavnom životu. Za neke, ovo je kraj ekstremnih akcija u ljubavnom životu. Uživajte, sada će stvari biti puno jednostavnije i usmerenije prema željenom pravcu. Povremeno se može činiti da se stvari prebrzo odvijaju, ali razlog tome je konjunkcija Jupitera, vladara kuće parova Blizanca, s nestrpljivim Marsom. Druga dekada meseca je opuštenija, a treća usmerena prema intelektualnim, kulturološkim ili duhovnim ciljevima. Nemojte se iznenaditi ako vam se dogoditi romansa na putovanju ili ako uđete u vezu na daljinu.

RAK

Nećete upasti u ovakav period često! Uz Mars i Jupiter u kući ljubavi i erotike, tokom januara 2018. godine, seksualna moć Rakova doseže nove visine i želja za romantičnim iskustvima je toliko jaka da privlači prilike u ljubavnom životu. Ako ih i ne privučete, tražite i isprovociraćete ih. Moć vaše strasti je nezaustavljiva, osećaji i senzacije u telu su snažni, iskre vrcaju na sve strane. Istovremeno kuća parova Raka je goruća i kroz nju prolaze Sunce, senzualna Venera, Mars, Pluton i mudar Saturn koji se jako trudi da održi nekakav red i koji vas podseća na obaveze. Sve u svemu, januar je značajan mesec u kojem ćete dobiti veliki zalogaj.

LAV

Januar 2018. godine usmeriće vašu pažnju prema praktičnim pitanjima u životu više nego na ljubavni život. Ipak, to ne znači da ne može biti i drugačije kombinacije. Zato što su Venera, planeta ljubavi i Saturn, vladar kuće parova Lava u kući posla Lava, mogli bi ući u vezu s nekim s kime radite ili koga upoznate preko posla. Mogli bi upoznati nekog pri obavljanju poslova ili kroz zajednički rad na projektu. S druge strane, zbog toga što je Jupiter, vladar kuće ljubavi i dece, u kući doma, zajedno sa Marsom, moguće je da ćete vi ili voljena osoba prolaziti kroz određene drame i poteškoće vezano za dom, roditelje, porodicu ili decu.

DEVICA

Januar 2018. godine je poseban mesec zato što sada možete nadrasti sve barijere, blokade, strahove, ograničenja i udisati punoću ljubavi punim plućima. Kroz kuću Device tokom januara prolazi ni manje ni više, nego pet planeta: goruće Sunce, Merkur (vladar Device), Venera (planeta ljubavi), intenzivan i strastven Pluton (vladar kuće o kojoj govorimo). Sve ove planete pojačavaju vaše seksualne i romantične potrebe i želje i donose snažan ljubavni i seksualni naboj atmosfere. Povrh svega, Jupiter, vladar kuće parova Device, zajedno je s vatrenim Marsom i zato Device, oprezno, jer bi stvari mogle postati divlje!

VAGA

Kroz prve dve dekade januara 2018. godine uglavnom ćete biti usmereni na dom i porodicu. Imaćete potrebe za više privatnosti i intimnosti, zato će vam odgovarati stari, iskušani i iskreni odnosi. Može se raditi i o periodu u kojem ćete vi i vaša bolja polovina biti okupirani novcem, domom i onim što posedujete zajedno. Smisao za praktično vlada nad osećanjima. Ali, atmosfera se menja vidno u poslednjoj dekadi janaura, kada Sunce, zajedno sa drugim planetama, između kojih i Venera, planeta ljubavi i vladar Vage, ulaze u vašu kuću erotike. Tada počinje period od nekoliko nedelja u kojem ćete imati sreće u ljubavi, puno lepih i romantičnih trenutaka, lepih gestova i strasti.

ŠKORPIJA

Mars i Jupiter ostaju u Škorpionu tokom januara 2018. godine. Strast i osvajački duh su na vrhuncu. Mars – Jupiter konjunkcija predispozicija je za kratkotrajne ljubavi, hrabre romantične poteze, pa čak i nepromišljene i obećava puno akcije. Kroz prve dve dekade, Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, nalazi se u vašoj trećoj kući, što znači da u vašem ljubavnom životu možete očekivati rasprave, poruke ili putovanja zbog ljubavi, a intelektualni afiniteti vas mogu povezati. U zadnjoj dekadi januara, vatra se smiruje malo i atmosfera postaje mirnija i stabilnija, dom i porodica postaju prioriteti.

STRELAC

Tokom prve dekade januara 2018. godine, Merkur, vladar kuće parova Strelca, prolazi kroz poslednji stadijum procesa koji je počeo u novembru (retrogradni ciklus u Strelcu), koji treba razotkriti određene istine o vašoj vezi. Imajte to na umu kako bi održali dugotrajnu, harmoničnu vezu, koja odgovara vašim potrebama. Komplikovan deo Merkurovog retrogradnog ciklusa je gotov i sada se stvari vraćaju u normalu što će zapravo biti prijatno za većinu Strelčeva. Druga dekada januara govori o mogućem donošenju odluka vezano za zajednički novac ili će osećanja uticati na materijalne stvari. U zadnjoj dekadi još će neke brige biti prisutne, ali važnije su nove informacije, komunikacija i putovanje u dvoje.

JARAC

S Venerom u Jarcu, prve dve dekade januara su povoljne za ljubav, uživanje i harmoniju. Venera vam donosi senzualnost, ljupkost i snagu zavođenja. Vaše prisustvo je ugodnije i poželjnije. Atraktivniji ste i imaćete više dobiti kroz razne situacije koje će vam olakšati odnose s drugima i pojaviće se neka nova osećanja. Vašim ljubavnim životom vladaće brižnost, razumevanje i optimizam. Zbog prisustva Venere u Jarcu, ali i zbog Mars – Jupiter konjunkcije u vašoj 11. kući, januar je mesec u kojem ćete se družiti više i kretati se u širem krugu ljudi. Veće su šanse da upoznate novu ljubav ili da se dobro zabavite s voljenom osobom.

VODOLIJA

Prve dve dekade januara 2018. godine baš se i ne ističu. Događanja neće biti, čak bi se mogli osećati ravnodušno i kao da tražite utočište. Može doći do udaljavanja ili razočaranja, posebno u drugoj dekadi. Ako tako stvari stoje, komunikacija može poboljšati sve. Treća dekada je srećna: Venera, planeta ljubavi, ulazi u Vodoliju i Sunce, vladar kuće parova Vodolija. Sada je klima totalno drugačija, puna optimizma i senzualnosti. Igre koje će parovi zaigrati su brižnost, nežnost, vedrina i dobro razumevanje. U zadnjem delu meseca imaćete veliku moć zavođenja, očekujte povoljne okolnosti. Ako tražite sreću, naći ćete je.

RIBE

Merkur, vladar kuće parova Riba je u kući karijere u prvoj dekadi janaura 2018. godine i njegov dugačak boravak u ovom području je pri kraju. Sada harmonizuje emotivni i profesionalni život. Venera, planeta ljubavi, nalazi se u vašoj 11. kući kroz prve dve dekade, nagoveštava sreću, ispunjavanje nada i mogućnost sjajnog provoda u društvu voljene osobe, u širokom društvenom krugu ili ćete upoznati nekog novog na javnom događaju, grupnom druženju i slično. U vašoj 11. kući nalazi se i Merkur kroz zadnje dve dekade januara i potvrđuje ove mogućnosti. Neke prepreke ćete morati preći sredinom meseca.

Ljubavni horoskop za januar preuzet je sa sajta Besno Pile – pročitajte ga u celosti!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadski sajam betanija JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad Isključenje struje bez vode almaško groblje Spens Voša sahrane novi sad groblje Miloš Vučević elektrovojvodina servisne informacije novi sad jkp lisje bebe raspored sahrana novi sad gradsko groblje bez struje Daško i Mlađa havarija na vodovodu vreme danas memorijal velikana OK Vojvodina servisne informacije lisje odbojka novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje